iisskkaa a nie pomyslalas o tym, ze jesli wszyscy sprawimy sobie takie wtyczki, to na utrzymanie strony zamiast reklam, bedziemy musieli placic sami z naszej wlasnej kieszeni??
No niestety chciał nie chciał niech sobie będą reklamy, tylko dlaczego się ze mną tak drażnią!? (chodzi o totka!). Nachalność zniechęca, a o działaniu podprogowym nie ma co mówić, gdy siedzę z " pianą na pysku ".
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości: > iisskkaa a nie pomyslalas o tym, ze jesli wszyscy sprawimy sobie takie > wtyczki, to na utrzymanie strony zamiast reklam, bedziemy musieli placic sami > z naszej wlasnej kieszeni??
a gdzie sie podzialy reklamy dzis?
ok juz wrocila :(
A cza bylo siedziec cicho :P:P
Najbardziej nie lubię totolotka nie chce wracać tam gdzie jego miejsce.....
ten totolotek jest okropny ! doprowadza mnie do szału ja w dół on w dół ,ja w górę on w górę !zeby chociaz dał wygrac to jeszcze jeszcze!
ja nie mam problemu ani z totolotkiem ani z zadna inna reklama Zainstalowalam sobie wtyczke AdBlock Plus i po reklamach nie ma sladu Polecam :P
iisskkaa a nie pomyslalas o tym, ze jesli wszyscy sprawimy sobie takie wtyczki, to na utrzymanie strony zamiast reklam, bedziemy musieli placic sami z naszej wlasnej kieszeni??
No niestety chciał nie chciał niech sobie będą reklamy, tylko dlaczego się ze mną tak drażnią!? (chodzi o totka!). Nachalność zniechęca, a o działaniu podprogowym nie ma co mówić, gdy siedzę z " pianą na pysku ".
Naucz sie trafiac w X i po sprawie:)
Cała zabawa polega na tym, że trafiam 100 na 100 i nic! Od czasu do czasu tylko się udaje wyłączyć, częściej otwiera radośnie stronę!
DorDa wyłączysz totka podprowadzając go wyżej i kliknij w x :)
a takie programy blokujące reklamy tylko zaśmiecają kompa... nie polecam:)
Też tak uważam.
Użytkownik luckystar napisał w wiadomości:
> iisskkaa a nie pomyslalas o tym, ze jesli wszyscy sprawimy sobie takie
> wtyczki, to na utrzymanie strony zamiast reklam, bedziemy musieli placic sami
> z naszej wlasnej kieszeni??
Święte słowa Lucky...
Bahus