od kilku dni zaiteresowalam sie technika pergamono.To cudowny sposob na rozladowanie stresu.potrzeba tylko kawalek pergaminu duuuzo cierpliwosci.Oto moje pierwsze dziela.Pozdrawiam wszystkich
TO JEST CUDOWNE, muszę poczytać o tej technice bo wstyd może przyznać ale pierwszy raz słyszę. Podziwiam Cię skopolendro za talent i morze cierpliwości
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości: > TO JEST CUDOWNE, muszę poczytać o tej technice bo wstyd może przyznać ale > pierwszy raz słyszę. Podziwiam Cię skopolendro za talent i morze cierpliwości
ja tez dowiedzialam sie moze 2 tyg temu o Pergamono .Ateraz w kazdej wolnej chwili dlubiesobie igielka w pergaminie.Nie wiem jak sie wkleja link bo mam zapisane bardzo fajne strony.ale jak wpiszesz w wyszukiwarke pergamono to duzo znajdziesz
skolopendro to są po prostu cuda! Masz talent kobieto . Szperałam troche w necie i znalazlam fajną stronke http://pergamano.pl/szablony.htm pewnie juz ją znasz a jesli nie to zaglądnij i zerknij na wzory i szablony
Tak mam juz te strone.Te kartki to sa moje pierwsze "wypociny".Ucze sie na bledach i jak na razie mam dosc prymitywny sprzet bo hobby hmmm...nie jest tanie.wszystkim zaintteresowanym polecam poszperac w necie bo ludziska naprawde cuda potrafia zrobic.Wysylam jeszcze dwa zdjecia.jedna na imieniny taty a druga bez przeznaczenia
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości: > Nie nazywaj tego ,,wypocinami,, bo takie kartki śmiało można sprzedawac . > Jetem pewna,ze cieszyłyby się ogromnym powodzeniem !
nie....to trzeba byc profesjonalista.ale jak podasz mi okazje, czas na kiedy potrzebujesz i adres to chetnie Ci wysle.Moj mail znajdziesz w uzytkownikach
od kilku dni zaiteresowalam sie technika pergamono.To cudowny sposob na rozladowanie stresu.potrzeba tylko kawalek pergaminu duuuzo cierpliwosci.Oto moje pierwsze dziela.Pozdrawiam wszystkich
Zawsze jest tak,że coś podoba się bardziej,inna rzecz mniej...dzisiaj nie potrafiłam wybrać która kartka podoba mi się najbardziej.Wszystkie są cudne.
TO JEST CUDOWNE, muszę poczytać o tej technice bo wstyd może przyznać ale pierwszy raz słyszę. Podziwiam Cię skopolendro za talent i morze cierpliwości
Użytkownik renataz36 napisał w wiadomości:
> TO JEST CUDOWNE, muszę poczytać o tej technice bo wstyd może przyznać ale
> pierwszy raz słyszę. Podziwiam Cię skopolendro za talent i morze cierpliwości
ja tez dowiedzialam sie moze 2 tyg temu o Pergamono .Ateraz w kazdej wolnej chwili dlubiesobie igielka w pergaminie.Nie wiem jak sie wkleja link bo mam zapisane bardzo fajne strony.ale jak wpiszesz w wyszukiwarke pergamono to duzo znajdziesz
Cudne!!! Gratuluję, talentu i cierpliwości :-))
Bardzo podobają mi się te twoje kartki,poświęciłaś w nie dużo pracy i cierpliwości.Gratuluję talentu.
skolopendro to są po prostu cuda! Masz talent kobieto .
Szperałam troche w necie i znalazlam fajną stronke http://pergamano.pl/szablony.htm pewnie juz ją znasz a jesli nie to zaglądnij i zerknij na wzory i szablony
Tak mam juz te strone.Te kartki to sa moje pierwsze "wypociny".Ucze sie na bledach i jak na razie mam dosc prymitywny sprzet bo hobby hmmm...nie jest tanie.wszystkim zaintteresowanym polecam poszperac w necie bo ludziska naprawde cuda potrafia zrobic.Wysylam jeszcze dwa zdjecia.jedna na imieniny taty a druga bez przeznaczenia
Nie nazywaj tego ,,wypocinami,, bo takie kartki śmiało można sprzedawac . Jetem pewna,ze cieszyłyby się ogromnym powodzeniem !
Użytkownik Dorotaxx napisał w wiadomości:
> Nie nazywaj tego ,,wypocinami,, bo takie kartki śmiało można sprzedawac .
> Jetem pewna,ze cieszyłyby się ogromnym powodzeniem !
chyle glowe w podziekowaniach:)
Śliczne;-)
Prześliczne. W sumie pierwszy raz słyszę o takiej technice... Podziwiam, bo naprawdę kartki są piękne.
Prześliczne karteczki:) Sama bym taką chciała dostać :)) Taka ręcznie zrobiona kartka czesto znaczy więcej niż drogi prezent. Gratuluję taletu
http://www.stampingjazzystyle.com/Gallery/View%20Gallery%20by%20Artist/Phyllis%20Johnson/slides/Pergamono-Parchment%20craft%20-%20Artist%20Phyllis%20Johnson5N.html znalazłam taką stronę z galeria kartek. Skopolendro jesteś Wielka (czyt. zdolna, cierpliwa utalentowana etc.)
http://grapska.multiply.com/photos/album/13
dla zainteresowanych, jak to się robi http://www.craftladies.org/topics19/jak-zrobic-kartke-w-technice-pergamano-mini-tutorial-vt427.htm
Są prześliczne. Masz talent w rączkach.
serdecznie wszystkim dziekuje za mile komentarze.To bardzo milo miec si przed kim sie pochwalic kazda drobnostka.Pozdrawiam Was Zarloczki
Bardzo ładnie to wychodzi,przepięknie.Masz talent do dłubanek. Nie znam tego,ale chyba chodzi o igłę i pergamin.
I mnie zachwyciłaś swoimi kartkami są śliczne!
Jednym słowem PIĘKNE
Kartki piękne!!! GRATULACJE!!!
Nigdy nie wiadomo co się w człowieku kryje... masz talent!!! podziwiam i gratuluję!!!!!
PRZEPIĘKNE :))))) Gratuluje talentu, cierpliwości, zdolności manualnych. Super. Bardzo podobała mi się kartka dla Taty :))))))))
śliczne te kartki, gratuluję złotej rączki, a można taką kartę kupić od ciebie, robisz dla siebie czy na zamówienie też ??
nie....to trzeba byc profesjonalista.ale jak podasz mi okazje, czas na kiedy potrzebujesz i adres to chetnie Ci wysle.Moj mail znajdziesz w uzytkownikach