Moje marzenie jest już tak blisko... Bardzo chciałabym żeby mi i mojej rodzinie udało się to o czym tak bardzo marzymy od dawna. Proszę Was kochani o trzymanie kciuków i dobre fluidy aby się nam udało :) Z góry bardzo dziękuje. Agnieszka
Marzenia się spełniają. Trzeba tylko bardzo, bardzo chcieć......Ja tego doświadczyłam kilkakrotnie. Spełniło mi sie już kilka takich marzeń które wydawały się niemożliwe do spełnienia. Wierzę mocno że i Wam się spełni, ale dla pewności wysyłam pozytywne fluidy, bo mam ich duuuużo. Powodzenia Agusiu!!!!!
Do białości trzymam kciuki!!! Wysyłam pozytywne fluidy i ( uwaga- teraz trochę dobrej magii) dziękuję,że już się spełniło, już się spełniło, spełniło się! Pozdrawiam agulek! I dobre fluidy dla wszystkich kochanych żarłoczków przesyłam!
Moje marzenie jest już tak blisko... Bardzo chciałabym żeby mi i mojej rodzinie udało się to o czym tak bardzo marzymy od dawna. Proszę Was kochani o trzymanie kciuków i dobre fluidy aby się nam udało :)
Z góry bardzo dziękuje. Agnieszka
Jeśli to jest Wasze wspólne i najważniejsze marzenie, to z pewnością się spełni. Macie moje wszystkie kciuki
Trzymam bardzo mocno kciuki Agnieszko. I życzę żeby spełniło się Wam wszystko czego tylko chcecie.
Agnieszko, trzymam , fluidy pozytywne wysylam!!!!
I marzenie się spełni..........zobaczysz!
życzę Wam , aby marzenia sie spełniły:)
zamykam i mocno chucham,jeżeli bardzo czegoś pragniemy,i jest to coś pozytywnego na pewno sie spełni,
Należy sie Wam !!!! Spełni sie co do joty a nawet lepiej ..))Serdecznie pozdrawiam !
Juz trzymam kciuki i worek pozytywnej energii tez pchnelam do Krakowa. Uda sie Agus, musi sie udac jestescie taka wspaniala rodzinka.
I ode mnie masz moc dobrych fluidów ,nio i oczywiście kciuki też trzymam :))))
Pozdrawiam - Elek
Jasne, że się wszystko uda :))))))) A kciuki trzymam "tak na wszelki wypadek" :))))))))))))))))
Aguś trzymam tak mocno ,że ledwo piszę więc na pewno się uda powodzonka :)
Trzymamy mocno..powodzenia!!!
Do białości trzymam kciuki!!! Wysyłam pozytywne fluidy i ( uwaga- teraz trochę dobrej magii) dziękuję,że już się spełniło, już się spełniło, spełniło się! Pozdrawiam agulek! I dobre fluidy dla wszystkich kochanych żarłoczków przesyłam!
Trzymam, trzymam i moim bliskim tez nakazalam. Päluszki juz biale od trzymania,ale bedziemy trzymac. Najwazniejsze marzenia co moga sie spelnic.
ja rowniez trzymam kciuki :)
powodzenia !!!! :):):):):):)
AGNIESZKO trzymam kciuki powodzenia muśi się udać
Rowniez i ja, doláczam sie do tych Wszystkch, ktorzy juz stoja w kolejce do trzymania kciukow! Huhhhhhhh huhhhhh.... bedzie dobrze!!!!!!!
Trzymam oba kciuki ! Pozdrawiam serdecznie:)
Trzymam i ja kciuki i życzę powodzenia w spełnianiu marzeń!!
Jeżeli jeszcze potrzeba ,to dołączam się do trzymających kciuki,powodzenia w realizacji marzeń!
I ja zaciskam kciuki i wierzę że Wasze piękne marzenia sie spełnią!!!!