Wiesz każdy ma inny gost i inne skojarzenia,ale mi osobiscie najbardziej pasuje taka zwykła grecka czyli ogórek,pomidor,papryka,feta albo colesław z białej kapusty:) Ja mam takie pomysły bo mi to się kojarzy z moją ulubioną pizzernią:)
Do pizzy podaje sie normalnie surowke z bialej kapusty doprawionej octem, sola, cukrem, czarnym pieprzem i olejem. Jezeli chodzi o salatki , to najproszcza jest z salaty (rozne gatunki) + pomidory, ogorek, avocado, cebula itp zaprawiona sosem vinegrette. Dam Ci jeszcze pomysl na salatke z serem mozarella, prosta, pyszna i ladnie wyglada:) Pozdrawiam tineczka
Tineczka fajnie obie saładki wyglądają. A ta pierwsza ma fajna poszarpana sałatę w sobie poszukam takiej w sklepie i chyba właśnie zrobie cos z vinegrettem:)
Idziemy w sobotę na spotkanie ze znajomymi, i do jedzenia będzie pizza:).
A ja mam zrobić sałatkę. Jaka sałatka będzie pasować do pizzy? Macie jakieś pomysły?
Wiesz każdy ma inny gost i inne skojarzenia,ale mi osobiscie najbardziej pasuje taka zwykła grecka czyli ogórek,pomidor,papryka,feta albo colesław z białej kapusty:) Ja mam takie pomysły bo mi to się kojarzy z moją ulubioną pizzernią:)
http://wielkiezarcie.com/przepis30027.html
Szukam czegoś lekkiego. Dziękuje za przepisy.
Tineczka fajnie obie saładki wyglądają. A ta pierwsza ma fajna poszarpana sałatę w sobie poszukam takiej w sklepie i chyba właśnie zrobie cos z vinegrettem:)
Dzieki Marta.
Milego spotkania, pozdrawiam!
Dziekuje bardzo! Wlasnie wybieram sie na zakupy :)
Milego weekendu!
Marta