Jestem tu nowa długo przeglądałam tę stronę i stwierdziłam,że warto tu się zalogować,bo naprawdę macie Wszyscy świetne pomysł na gotowanie ... a że ja jestem młodą żoną to mi dużo pomogliście w gotowaniu. Mam nadzieję iż ja z czasem też podzielę się z Wami jakimś moim przepisem. Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników "Wielkiego Żarcia"
Witaj Majka9999! Przyznaje się, że ja też jestem tu od nie dawna zalogowana . Przepisy i porady są super.Moje gotowanie zmieniło się i jest teraz dużo nowinek z których mój mąż jest bardzo zadowolony.Pozdrawiam ALITA.
Jestem tu nowa długo przeglądałam tę stronę i stwierdziłam,że warto tu się zalogować,bo naprawdę macie Wszyscy świetne pomysł na gotowanie ... a że ja jestem młodą żoną to mi dużo pomogliście w gotowaniu. Mam nadzieję iż ja z czasem też podzielę się z Wami jakimś moim przepisem. Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników "Wielkiego Żarcia"
Witaj i baw się z nami dobrze
Witaj Majka9999! Przyznaje się, że ja też jestem tu od nie dawna zalogowana . Przepisy i porady są super.Moje gotowanie zmieniło się i jest teraz dużo nowinek z których mój mąż jest bardzo zadowolony.Pozdrawiam ALITA
.
Witam pięknie..
Witaj!!!
Witaj w naszym gronie:) Baw się dobrze i dziel ze swoimi przepisami :))
Witaj !!!
Witam serdecznie
Witaj Majeczko i baw sie z nami ... smacznie :)
Witaj !!!
Witaj wśród żarłoczków!!!