Kochane Zarloczki, zachecona Waszymi cieplymi komentarzami wzielam sie do robotyi splodzilam....doniczke ze sloika po parowkach i lustro w morskim stylu, ze starego, ktore bylo juz do wyrzucenia.Ijuz lece sie Wam pochwalic:)Pozdrawiam wszystkich zyczac milego weekendu
to lustro jest ozdobione muszelkami znad morza polnocnego i dekozwirkiem z kwiaciarni."rame"posmarowalam dosc grubo klejem i ukladalam kompozycje.Zanim wyschnie trzeba troche uklepac a co wieksze muszelki poztraktowac wieksza iloscia kleju.Po wyschnieciu polakierowane lakierem akrylowam zeby bylo latwiej czyscic
skolopendro , skolopendro masz talent , ojjjj masz i to ogromny . Z niczego stworzyć coś tak urokliwego. Ta doniczka jest niesamowita a lustro... ja tez chce takieeeeeeeeeeee
Kochane Zarloczki, zachecona Waszymi cieplymi komentarzami wzielam sie do robotyi splodzilam....doniczke ze sloika po parowkach i lustro w morskim stylu, ze starego, ktore bylo juz do wyrzucenia.Ijuz lece sie Wam pochwalic:)Pozdrawiam wszystkich zyczac milego weekendu
Piękne!!!!
Ładniutkie cudeńka stworzyłaś .A jak się robi takie piękne lustro? Sama bym takie chciała:)
Pozdrawiam .
to lustro jest ozdobione muszelkami znad morza polnocnego i dekozwirkiem z kwiaciarni."rame"posmarowalam dosc grubo klejem i ukladalam kompozycje.Zanim wyschnie trzeba troche uklepac a co wieksze muszelki poztraktowac wieksza iloscia kleju.Po wyschnieciu polakierowane lakierem akrylowam zeby bylo latwiej czyscic
A czy to ma być jakiś specjalny klej ?
nie to jest taki klej szkolny w butelce bialy ktory po wyschnieciu robi sie przezroczysty.u mnie to sie nazywa bastelkleber a w Polsce nie wiem jak:(
Zdolna jestes:), bardzo ladne!
I znowu same śliczności. Zazdroszczę talentu.
skolopendro , skolopendro masz talent , ojjjj masz i to ogromny . Z niczego stworzyć coś tak urokliwego. Ta doniczka jest niesamowita
a lustro... ja tez chce takieeeeeeeeeeee
Jestem zachwycona!! Po prostu piękne!!
Naprawdę śliczne!!!! Takie "COŚ" z niczego!!!! Gratuluję!!!
Cudne!!! Miłego weekendu :-))
Baaaardzo mi sie podoba, bardzo :))))))) A moze tak wstawisz w artykułach/rękodziele - jak sie takie cuda robi :))))))
Wymyślasz piękne rzeczy . Tylko pozazdrościć talentu .
Cudowne .Prawdopodobnie chodzi o klej do styropianu,lub wikol do drwena.