Witam Was serdecznie. ....Gotuję z Wami już jakiś czas i zdążyłam zapełnić swoje Ulubione dziesiątkami przepisów. Odwdzięczę się swoimi, choć moje potrawy często robię na oko. Zdarza mi się czasem zrobić coś dokładnie według przepisu, ale przeważnie coś zmieniam, bo eksperymentowanie to moje małe hobby. Lubię wieczorami czytać Wasze przepisy, porady i posty i czuję, że trafiłam w 10. Dajecie mi duży zastrzyk energii, wiedzy i odprężenia, dziękuję! Zyczę Wam i sobie pysznej współpracy. Pozdrawiam.
dzien dobry...wczoraj sie zalogowalam bo juz dluzszy czas korzystam z waszych przepisow i bardzo polecam wszystkim ta strone...postaram sie dzielic sie z wami moimi najlepszymi przepisami i licze ze wam beda smakowaly... pozdrawiam
Witam Was serdecznie. ....Gotuję z Wami już jakiś czas i zdążyłam zapełnić swoje Ulubione dziesiątkami przepisów. Odwdzięczę się swoimi, choć moje potrawy często robię na oko. Zdarza mi się czasem zrobić coś dokładnie według przepisu, ale przeważnie coś zmieniam, bo eksperymentowanie to moje małe hobby. Lubię wieczorami czytać Wasze przepisy, porady i posty i czuję, że trafiłam w 10. Dajecie mi duży zastrzyk energii, wiedzy i odprężenia, dziękuję! Zyczę Wam i sobie pysznej współpracy. Pozdrawiam.
Witaj :)
Witaj ibaw się dobrze.
dla Ciebie.
Witaj! Niech Ci się smacznie pichci, ale uważaj- WZ uzależnia!
Witaj Zosiu:) Cieszę się, że kolejna Osóbka do nas dołącza !
Witaj!! :D
Witaj Zosieńko...!!
Witaj!!!
WITAM serdecznie!!!
Witaj !!!
Witaj wśród żarłoczków!!!
Witaj
Witam serdecznie
Bardzo dziękuę za miłe powitanie, Skąd bierzecie takie hecowne obrazki?
dzien dobry...wczoraj sie zalogowalam bo juz dluzszy czas korzystam z waszych przepisow i bardzo polecam wszystkim ta strone...postaram sie dzielic sie z wami moimi najlepszymi przepisami i licze ze wam beda smakowaly...
pozdrawiam