Forum

Gawędy o jedzeniu

Kulinarne przeboje

• Autor: anneau Data: 2008-10-11 16:02:19

Kochani...można na forum zrobić ranking np : przbój miesiąca" tygodnia- tzn. najczęśćiej komentowane/ przeglądane przepisy. To byłoby ułatwienie, jesli ktoś np chce zrobić sernik a mając setki receptur nie wie co wybrać...Co Wy na to?

• Autor: hoya Data: 2008-10-11 17:00:37

jestem za:) dobry pomysł

• Autor: martita Data: 2008-10-11 22:38:45

Również jestem "ZA" !!!!!!!!!

• Autor: Janek Data: 2008-10-12 11:14:34

Jakimi kryteriami będziemy kierować się, opracuj (chociaż wstępnie), zasady i może coś z tego wyjdzie. Osobno =ciasta, desery mięsa: wieprzowe, wołowina ....etc etc.
    P.S.
     Spóbuj odszukać podobne propozycje,  już takie były, co jakiś czas powtarzają się.

• Autor: anneau Data: 2008-10-12 12:57:17

no tak....poda samym hasłem "ranking" w wyszukiwarce wyskakuje sporo tematów.

http://wielkiezarcie.com/szukaj.php?key=ranking&szukaj=Szukaj&sp=2&s_in%5B%5D=3&date1=&date2=&aut=

Ale mi jednak chodziło o coś innego. Bo jeśli po prostu załozymy temat "ranking" to on i tak po pewnym czasie odejdzie w zapomnienie. Miałam na myśli -bardziej od strony technicznej- aby automatycznie np na stronie głównej było wyświetlanych ileś tam pozycji - (np na podstawie liczby przeglądających dany przepis). Tylko tu pojawia się problem...bo pewnie trzeba byłoby jakiś program napisać. Ja jestem w te klocki zupełnie "zielona".
    Ewentualnie można wg pogrupowanych tak jak na głównej stronie przepisów- najpopularniejsze ciasta/ dania główne...

• Autor: w jesiennym stroju Data: 2009-01-18 16:01:04

To może te kulinarne przeboje trochę bardziej tematycznie; na przykład przebój Wielkanocny czy na przykład obiadowy .

Przejdź do pełnej wersji serwisu