Jestem z Wami już od ok. 3 tygodni.Widzę że dobrze się znacie i fajnie ze sobą klikacie.Przyznam się szczerze że pierwszy raz uczestniczę w forum i bardzo mi się podoba.Powinnam przywitać się wcześniej ale muszę się przyznać że trochę się wstydziłam, gdyż obsługa komputera jest dla mnie w ciąż wielkim labiryntem i czuje się nie raz jak mała myszka szukająca kawałka sera.Mój nauczyciel -czyli córka dawała mi lekcje może za dużo powiedziane (wskazówki) i pozostawiła lektury,a sama wyjechała na studia.Teraz radze sobie sama.No cóż ,nie jest najgorzej ,labirynt zaprowadził mnie na Waszą stronę,z czego jestem bardzo zadowolona. Pragnę Was wszystkich pozdrowić i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do siebie. Podziękowania dla założyciela tej strony.
Witam Ciebie bardzo serdecznie ... )) odwagi .. ! Miałaś ju zmozliwość '' rozmowy '' na chacie ale ... pieknie milczałaś . ! Pozdrawiam bedzie dobrze komputerowo i kuchennie !
Ja tez jestem tutaj pierwszy raz,ale licze ze tutaj na forum dostane duzo wskazowek co do dobrego zarcia)Mieszkam w Krakowie w miescie tysiaca restauracji i ja mały zuczek wypływam na wielka wode otwierajac kolejna restauracje ktora bedzie wyjatkowa pod wzgledem stylu klimatu i oczywiscie dobrego jedzonka.Pozdrawiam wszystkich i poprosze czasem o rade.
Jestem z Wami już od ok. 3 tygodni.Widzę że dobrze się znacie i fajnie ze sobą klikacie.Przyznam się szczerze że pierwszy raz uczestniczę w forum i bardzo mi się podoba.Powinnam przywitać się wcześniej ale muszę się przyznać że trochę się wstydziłam, gdyż obsługa komputera jest dla mnie w ciąż wielkim labiryntem i czuje się nie raz jak mała myszka szukająca kawałka sera.Mój nauczyciel -czyli córka dawała mi lekcje może za dużo powiedziane (wskazówki) i pozostawiła lektury,a sama wyjechała na studia.Teraz radze sobie sama.No cóż ,nie jest najgorzej ,labirynt zaprowadził mnie na Waszą stronę,z czego jestem bardzo zadowolona.
Pragnę Was wszystkich pozdrowić i mam nadzieję że przyjmiecie mnie do siebie.
Podziękowania dla założyciela tej strony.
ALITA1403
Witaj
Witaj i czuj się jak u siebie w kuchni!
Witam Ciebie bardzo serdecznie ... )) odwagi .. ! Miałaś ju zmozliwość '' rozmowy '' na chacie ale ... pieknie milczałaś . ! Pozdrawiam bedzie dobrze komputerowo i kuchennie !
Witaj...!!
Witaj wśród żarłoczków!!!
Witaj!
Witaj
Witam serdecznie
Witaj Alitko w naszym gronie:) Cieszymy się, że kolejny Żarłoczek jest z nami ;)
Witaj, cieszę się, że rośniemy w siłę!
Dziękuje wszystkim za miłe słowa i pozdrowienia.ALITA
Ja tez jestem tutaj pierwszy raz,ale licze ze tutaj na forum dostane duzo wskazowek co do dobrego zarcia)Mieszkam w Krakowie w miescie tysiaca restauracji i ja mały zuczek wypływam na wielka wode otwierajac kolejna restauracje ktora bedzie wyjatkowa pod wzgledem stylu klimatu i oczywiscie dobrego jedzonka.Pozdrawiam wszystkich i poprosze czasem o rade.