czy te ozdoby są właśnie z masy cukrowej? Tej, która na forum panuje? (z glukozą?). To jest świetne! Jak z modeliny! Oglądając obecne torty i te dawne (ciężkie masy na bazie masła,wierzch ozdobiony szlaczkami) muszę zauważyć, że nawet w pieczeniu ciast trendy mody ulegają zmianie. Od masła...poprzez bitą śmietanę na żelatynie, do galaretek, serków itp :)
Może komuś z WŻ -towiczów się przyda pomysł .
Oto kilka moich wypocin , ale można zmieniać dowolnie
Ładne,ale z bucikami świetny pomysł.
slodziutkie:)
Super!Gratuluje cierpliwosci!
Śliczne:)
czy te ozdoby są właśnie z masy cukrowej? Tej, która na forum panuje? (z glukozą?). To jest świetne! Jak z modeliny! Oglądając obecne torty i te dawne (ciężkie masy na bazie masła,wierzch ozdobiony szlaczkami) muszę zauważyć, że nawet w pieczeniu ciast trendy mody ulegają zmianie. Od masła...poprzez bitą śmietanę na żelatynie, do galaretek, serków itp :)
Tak - to masa cukrowa tu jest link
http://wielkiezarcie.com/przepis30981.html