Jestem tutaj nowa tzn na forum ale od jakiegos czasu juz korzystam z waszych przepisow i musze powiedziec ze nie trafilam na lepsza strone niz ta...postaram sie dzielic sie z wami moimi najlepszymy przepisami i mam nadzieje ze bedzie wam smakowalo...pisac tez sie postaram bo w sumie siedze z moja corcia w domku i niekiedy mam za duzo czasu wiec bede zagladac.... Mam na imie Sylwia i mieszkam w Irlandii...pozdrawiam
Jak widać i trzynasty i poniedziałek może przynieść coś fajnego - Sylwia Twój torcik pieczarkowy już mi pachnie, czekam na więcej i pozdrawiam cieplutko.
Czesc Patrycja...ja tez sie bardzo ciesze bo bardzo lubie kombinowac w kuchni a to jest chyba najodpowiedniejsze miejsce do sciagania przepisow...pozdrawiam
Jestem tutaj nowa tzn na forum ale od jakiegos czasu juz korzystam z waszych przepisow i musze powiedziec ze nie trafilam na lepsza strone niz ta...postaram sie dzielic sie z wami moimi najlepszymy przepisami i mam nadzieje ze bedzie wam smakowalo...pisac tez sie postaram bo w sumie siedze z moja corcia w domku i niekiedy mam za duzo czasu wiec bede zagladac....
Mam na imie Sylwia i mieszkam w Irlandii...pozdrawiam
Cześć Sylwia!!
Witaj IIoria...jeszcze nie zabrdzo wiem jak sie tutaj odnalezc ale mam nadzieje ze szybko zalapie jak tutaj wszystko dziala...pozdrawiam
Witaj Sylwio,gotuj z nami i dziel się przepisami.:)
niebieska-rozyczko obiecuje ze pozbieram moje najlepsze przepisy i dodam narazie wpisalam dwa ale sa naprawde super...
Jak widać i trzynasty i poniedziałek może przynieść coś fajnego - Sylwia Twój torcik pieczarkowy już mi pachnie, czekam na więcej i pozdrawiam cieplutko.
WITAJ!!!

Witaj!!!
Witaj!!!
WITAJ..!!!
Witaj!!!
witam was wszystkich bardzo serdecznie...
Witaj Sylwuniu:)
Cieszymy się, że jesteś z nami.
Czekamy na Twoje kolejne przepisy :) Pozdrawiam serdecznie !
Czesc Patrycja...ja tez sie bardzo ciesze bo bardzo lubie kombinowac w kuchni a to jest chyba najodpowiedniejsze miejsce do sciagania przepisow...pozdrawiam
Witaj !!!