Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Podziękowanie dla bea39 i Bodka

• Autor: Kropcia Data: 2008-10-14 22:36:31

Kochani - będąc w Otominie wierciłam przysłowiową "dziurę w brzuchu" Bodkowi o ślimaki, którymi niechcący pochwalił się na forum. Będąc w Angli Beatka kontynuowała "wiercenie" i biedny Bodek nie miał wyjścia, tylko zrobił pyszne ślimaki. No i zgadnijcie co dzisiaj dostałam w prezencie będąc w Krakowie u Beatki??? Otóż cały słoik pysznie zrobionych ślimaków!!! Bodek jesteś wspaniały!!! A Ty Beatko też, że chciało Ci taszczyć ten słoik!! Jak zwykle Kochane Żarłoczki zatroszczyły się o innych. Jesteście cudowni,że spełniacie wariackie prośby. Ślimaki wspaniałe i powiem Wszystkim - zazdraszczajcie, że nie mogliście ich spróbować, bo to rozkosz dla podniebienia. Mogłabym tak pisać w nieskończoność, więc jeszcze raz krótko - dziękuję bardzo, bardzo, bardzo!!! Oby takich "wariatów" jak Wy było jak najwięcej! Moc buziaków dla Beatki i Bodka!!

• Autor: lajan Data: 2008-10-15 03:37:51

A Marek o mnie zapomniał......... cmok Kropciu, daj łapkę to ogrzeję.

• Autor: marinik Data: 2008-10-15 07:27:19

Kochani - nie bedac w Otominie nie wiercilem przyslowiowej "dziury w brzuchu" Bodkowi ani Beacie, a tez spotkala mnie za Ich przyczyna, szalenie mila niespodziewajka - co prawda nie do smakowania, ale....
    Zatem takze ode mnie - moc buziakow dla Beatki i Bodka !!

• Autor: elcia1975 Data: 2008-10-15 07:38:58

Fuj fuj nie żałuje i nigdy tego nie spróbuję .

• Autor: bea39 Data: 2008-10-15 08:51:10

jak niegdy nie spróbowałaś to czemu mówisz fuj?? Oceniasz a nawet nie wiesz co.........

• Autor: Kropcia Data: 2008-10-15 08:58:59

Zgadzam się z Tobą Beatko, jeszcze ktoś nie spróbował, a już obrzydza innym, nieładna cecha! Ja tam jestem bardzo zadowolona. Lajanku pamiętamy o wszystkich, ale teraz mieliśmy "małe zawirowania" i dlatego nikomu nic nie wysłaliśmy do tej pory.Ale dzisiaj już finalizujemy sprawę i bierzemy się za zaległości. Dzięki za ogrzanie łapek!!Buziaki

• Autor: Petra Data: 2008-10-15 16:34:28

Krótko. Bodek wstawiaj przepis, bo jak zaraz nie znajdę..... Tylko gdzie ja ślimaki kupię? Pozdrawiam! Cmok!

• Autor: Petra Data: 2008-10-15 16:46:58

No, znalazłam, ale jak popatrzyłam na obrazek...
    Lubię oliwki, ser pleśniowy, różne fajne wynalazki, ale zając mi "rośnie w buzi", nie wiem czemu, a ze ślimakami może być podobnie....

• Autor: bea39 Data: 2008-10-15 20:48:31

Petrus te akurat były juz bez skorupek, takie ułatwienie :)
    Ale pychota normalnie, i jesli moja małoletnia zjadła to coś to znaczy....

Przejdź do pełnej wersji serwisu