Będę się teraz chwalić:) Syn mój juz od lat jest gitarzystą w rockowym zespole . Mają juz za sobą jedną wydaną płytę. Teraz 18 października ukarze się ich nowy syngiel . O szczegółach i o zespole można poczytać na ich stronie , do której zapraszam. http://www.beth.pl/ Serdecznie pozdrawiam. Grazyna
Bodek ,jak wydadzą drugą płytę (a to już chyba nie długo) to masz ją z autografami . Jak chciałbyś posłuchać nowego syngla, to dziś o 22 w Antyradiu będzie prapremiera i wywiad z chłopakami. Pozdrawiam . Grazyna
ja jeszcze w pracy o tej godzinie :(:(:(:(:(:(:( jesli bedzie gdzies dostepne jako archiwum to chetnie poslucham :):):):):):) jak co to dawaj link :):):):):)
Będę się teraz chwalić:) Syn mój juz od lat jest gitarzystą w rockowym zespole . Mają juz za sobą jedną wydaną płytę. Teraz 18 października ukarze się ich nowy syngiel . O szczegółach i o zespole można poczytać na ich stronie , do której zapraszam.
http://www.beth.pl/
Serdecznie pozdrawiam. Grazyna
WOW - moje gratulacje
Gratuluję
serdeczne gratulacje , widziałam kilka teledysków
no , no,no gratulacje!!!!!! fajnie grają chłopaki , słuchalam na youtube . Super!
Znam ten zespół:) najbardziej podobają mi się dwie ich piosenki,Odległy ląd,i Nie pomocy,są super.Pozdrowionka dla syna:)
Cieszę się , że zespół jest znany. Odległy ląd jest również moim ulubionym utworem. Serdecznie pozdrawiam . Grażyna.
No no no..... uwielbiam mocne rockowe granie :)
gitara brzmi mocarnie :)))
hmmm singiel powiadasz:):):):):)
no to czekam na autograf:):):)
Bodek ,jak wydadzą drugą płytę (a to już chyba nie długo) to masz ją z autografami . Jak chciałbyś posłuchać nowego syngla, to dziś o 22 w Antyradiu będzie prapremiera i wywiad z chłopakami. Pozdrawiam . Grazyna
ja jeszcze w pracy o tej godzinie :(:(:(:(:(:(:(
jesli bedzie gdzies dostepne jako archiwum to chetnie poslucham :):):):):):)
jak co to dawaj link :):):):):)
Syngiel "Dzień po dniu " od jutra do ściągnięcia na ich stronie www.beth.pl. Oczywiście za darmo.
rażyna
Pozdrawiam .G