Forum

Rozmowy wolne i frywolne

pomocy na allegro

• Autor: Narwen Data: 2008-10-16 19:29:30

WITAM
    jesten maniaczka allegro jak duzo inmycg osob :)))wiele razy znajdiuje duzo porszacych o pomoc aukcji ta jednak mma wstrzasmela
    moze cosik zrobimy dla tego psiiaka ??
    http://www.allegro.pl/item461302793_szakal_umiera_prosimy_o_pomoc.html

Nie noglan zostav bierma
    wybaczcie ale musialam to puscic dalej Aa wiem ze wy mie jestescie obojetmi i macie dobre serduszka

zaznacam ze to z mojeje stromy zadne naciaganie tylko ....czasen po prostu nie mozma przejsc spokojnie obok

ps: staram sie pisac bez capslocka i jak moje starania ??

• Autor: dankarz Data: 2008-10-16 19:45:44

Ja swojego też znalazłam w schronisku, wyglądał podobnie. Teraz jest jak mały cielak, zaokrąglony, wielki i postawny. Gdybym miała większe mieszkanie to kto wie??? może zdecydowałabym się na tego biednego pieska, niestety mam dwa psy w domu i baaaardzo dużo obowiązków.
    Piesek jest na allegro więc pewnie na psich forach też, ktoś znajdzie dom zastępczy jemu na pewno!!

• Autor: Narwen Data: 2008-10-16 20:00:41

ja nmnam a raczej my tzm ja z moin miskiem w sumie 8 psow i 5 kotow nio fakt mamy gospodarswo i mieszkanie wiew toszke niejsca jesst

• Autor: lajan Data: 2008-10-16 19:58:18

Narwen , bardzo dobrze. teraz mogę czytać.

• Autor: mysha2006 Data: 2008-10-16 20:58:57

Bardzo dobrze Ci idzie. Troszkę jeszcze popiszesz i będziesz śmigać po klawiaturze bez najmniejszych problemów

• Autor: drakas Data: 2008-10-16 21:05:04

Zupełnie jak na animal planet - o tych zwierzęcych policjantach, wygląda, jak po walce, ale z "właścicielem"
    W gdyńskim "Ciapkowie" jest równiez bardzo wiele amstaffów i tym podobnych ras, wkurza mnie, że ludzie są tacy puści i kupują pieska, o którym nic nie wiedzą, tylko dlatego, że to modna rasa.
    Normalnie jestem wku....ona, jakoś wesprzemy Szakalka.
    Ale dalej nie mogę, w naszych szkołach jest teraz coś takiego, że w ramach jakby prac społecznych dzieci zajmują się wolontariatem, również w schroniskach i widzę tyle tych zwierzaków, że szkoda gadać, i to nie (tak jak kiedyś) samych kundelków, ale właśnie tych drogich, modnych!!! Szlag trafia jak sobie wyobrażę jakąś głupią cizię albo mięśniaka bez szyi, którzy kupuję modny, trendy dodatek, a potem ....
    Powinno się wprowadzić badania dla przyszłych właścicieli zwierząt i policję!!!!!

• Autor: Narwen Data: 2008-10-16 21:20:40

drakas my tzn ja i moj misiek mamy 2 amstafki suczke i piedska i powiem ci szczerze ludzie przeceniaja  swoje sily, psy jak sa ulozone to nic sie zlego nie stanie ale jak tylko czuja ze maja przewage na d opiekunekm to .... moze sie stac cosik zlego moim zdaniem powinno byc tak ze takie psy maja obowiazkowe szkolenia i wlascieciele tez

jestem zdania ze pies nigdy nie jest zly z natury to czlowiek go takim tworzy

u nas w olsztynie chyba niestety uspia sunie amstafka nie wiem na ile to prawda - wlasnie miala taka sytuacje zostala tak a jie inaczej wyhcowana zlazla nowy dom ale niestety poczyla przewage nad dzieckiem i stalo sie nieszczescie i znow trafila do schroniska co dalej z nia bedzie ?????

Przejdź do pełnej wersji serwisu