Forum

Rozmowy wolne i frywolne

organizacja akcji charytatywnej

• Autor: Narwen Data: 2008-10-16 21:25:14

mysle z e na nowy watek sie nadaje moje zapytanie mimo ze dotyczy postu o szakala

moje zapytanie brzmi czy macie jakies doswiadczenia w sprawie organizacjiuji akcji na rzecz zbierania pieniazkoow na rzecz fundacji ???
    myslalam nad jakims sposobem wspomozenia findacji zajmijacej sie szakalem - mam nozliwosc ze tak powiem wlaczenia w tro aukcji przemiotów zrobionych na moich zajeciach ale w sumie nigdy nie robilam czegos takiego

moze wy wiecie jak cosik takiego zorganizowac na uniwerku

• Autor: Janek Data: 2008-10-17 09:31:41

Ja poszedłbym z tym do studentów i podsunał im temat. Oni mają często pomysły nie z tej ziemi, a ich zmysł organizacyjny jest bardziej owocny aniżeli "pomysły fachowców" od marketingu.

• Autor: Narwen Data: 2008-10-17 20:06:44

tylko studentom sie nie chee bo juz ich o to pytalam oki pomoga ale zeby inii cos zrobilo nie ma szavns

• Autor: drakas Data: 2008-10-17 23:40:12

Poznaj kogoś znanego, chociażby w jakimś konkretnym środowisku, zorganizujcie jakiś festyn, plakaty. Spytajcie, czy mozna nakleić w autobusach itp, na uczelniach na pewno. Znajdźcie bogatych ludzi, może z władz - teraz władza podupada, będą chcieli się pokazać.
    Technicznie i prawnie nie mam pojęcia, ale pewnie jest w Twoim mieście taki publiczny, darmowy radca prawny - pewnie pomoże:)
    Powodzenia!!!

• Autor: Narwen Data: 2008-10-19 07:57:35

no wlasnie n a przyszly tydzien mam spotkanie z jakism studentem V roku prawa 
    on podpowie mi jak to wsio dziala
    strasznie sie napalilam na pomoc tym zwierzakaom nie tylko na wolontariacie ale tez jakos umilic im loz
    co jakis czas zbieram rozne koce siano slome i zawoze to do schroniska
    moja kumpelka ostatnio jak miala slub to kazala gosciom zamiast kwiatkow kupic pol kilo karmy zastanawialm sie czy nie skopoiwac tego samego pomyslu :))

Przejdź do pełnej wersji serwisu