Najpierw nakliknij na Vote for this photo nad zdjęciem, potem : "sign it", potem "sign up now" - rejestrujesz sie jak na każdej stronce z mailem itd, zatwierdzają konto przez mail, który podałaś/eś i na razie czekam, bo jeszcze nie dostałam zwrotnego maila :) Długo!!!
ok, juz mam, po otrzymaniu maila nalezy kliknąc w czerwony link, aby potwierdzić, potem przejdzesz na stronke i tam kliknij w "confirm me" i juz!!!!! Głos oddany!!!:)
Witaj Balbina:) głos poszedł. mam pytanko, o co właściwie chodzi na tej stronce? wygląda jak galeria, zresztą bardzo ciekawa, intrygują mnie te $ przy zdjęciach... możesz nam (nieczytanym w anglijskim) wytłumaczyć zasady? pozdrawiam ciepło!
To jest konkurs, musze zaplacic 2 dolary aby umiescic zdjecie....i mozna wygrac niewielka kwote...coz jestem bez roboty, zajelam sie fotografia.:)a tu pare moich ostatnich fotekmoj kicius Max
dzięki za wyjaśnienie:) zapytałam, ponieważ znam tylko galerie darmowe i mnie to zaintrygowało. ale teraz już wszystko jasne. A pytam, ponieważ też lubię fotografować, tylko brakuje mi odwagi na pokazanie fotek... A Twoje są fajne:) fotografia jak kuchnia, uzależnia;-) pozdrawiam ciepło.
Zarloczki kochane, czy mozecie zaglosowac na moja fotke. Dzieki sliczne! Kaska
a to link:
Balbino ! kliknełam ... poszło .. Pozdrawiam .. !
Megi65, jak to zrobilas?? bo mi kazali sie zalogowac.. aby glos byl wazny.
Balbina powiedz nam jak to zrobic ,gdzie klikac. Nie znam angielskiego i w tym problem.Pozdrawiam
Balbina zaglosujemy ale powiedz jak, gdzie kliknac, rowniez mam problem z angielskim (az wstyd ;)
Najpierw nakliknij na Vote for this photo nad zdjęciem, potem : "sign it", potem "sign up now" - rejestrujesz sie jak na każdej stronce z mailem itd, zatwierdzają konto przez mail, który podałaś/eś i na razie czekam, bo jeszcze nie dostałam zwrotnego maila :) Długo!!!
ok, juz mam, po otrzymaniu maila nalezy kliknąc w czerwony link, aby potwierdzić, potem przejdzesz na stronke i tam kliknij w "confirm me" i juz!!!!!
Głos oddany!!!:)
Witaj Balbina:) głos poszedł. mam pytanko, o co właściwie chodzi na tej stronce? wygląda jak galeria, zresztą bardzo ciekawa, intrygują mnie te $ przy zdjęciach... możesz nam (nieczytanym w anglijskim
) wytłumaczyć zasady? pozdrawiam ciepło!
dzięki za wyjaśnienie:) zapytałam, ponieważ znam tylko galerie darmowe i mnie to zaintrygowało. ale teraz już wszystko jasne. A pytam, ponieważ też lubię fotografować, tylko brakuje mi odwagi na pokazanie fotek... A Twoje są fajne:) fotografia jak kuchnia, uzależnia;-) pozdrawiam ciepło.
Z tego wszystkiego zapomnialam wam podziekowac za zainteresowanie i za oddanie glosow...DZIEKUJE!
Drakas dzieki za wytlumaczenie jak tam glosowac!