Nie mogłam się dziś powstrzymać i pewnie dostanie mi się od moderatorów za zaśmiecanie ale...sami zobaczcie.Byłam dziś w odwiedzinach u znajomego ogrodnika i mnie zatkało
W Niemczech, typowe kwiaty na grob .. to gozdziki! A chryzantemy mozna smialo dac komus w bukiecie... i to wszystko i tak nie zabierze mi sympatii do gozdzikow, bo i tak je lubie.
Moja teściowa ma swatów Holendrów i właśnie od nich dostała na imieniny chryzantemy. Oni bardzo lubią te kwiaty, niestety u nas kojarzą się tylko z kwiatami na grób.
Piękne. Chryzantemy jak każde kwiaty maja swój urok. Moja mama tez co roku sama hoduje chryzantemy w szklarni. Osobiście lubię ich zapach . Pozdrawiam Aga
chryzantemy są piękne, sama chętnie kupuję na balkon drobnokwiatową jak tylko się pojawiają, ale ich zapach razem z zapachem mrozu i choinki od razu kojarzy mi się ze śmiercią.
Użytkownik nika1979 napisał w wiadomości: > Nie mogłam się dziś powstrzymać i pewnie dostanie mi się od moderatorów za > zaśmiecanie ale...sami zobaczcie.Byłam dziś w odwiedzinach u znajomego > ogrodnika i mnie zatkało
Takich "zaśmieceń" życzyłbym sobie jako moderator... miliony. Przepiękne kwiaty. Bahus
Kwiaty są zachwycające. Cudownie prezentują się nie tylko 1 listopada na grobach, ale też połączone z wrzosami w wiklinowych koszach jako przygankowe ozdoby. Kiedyś nie znosiłam, teraz niezmiennie mnie urzekają.
Faktycvznie piękny widok! jedna piękniejsza od drugiej... mnie właściwie chryzantema kojarzy się nie tyle z grobami co z jesienią, one tak długo stoją we wazonie...
A ja opowiem pewna anegdotkę... mialam działkę, oddalona nieco od domu, a na niej różne kwiatki. Pewnego jesiennego dnia powiedziałam synowi (14 lat),- jedziesz na działkę, to narwij chryzantem . Przyjechal z bukietem dalii...też piekne... Chryzantemy przecudne, tez byłabym po wrażeniem pozdrawiam jasia
Nie mogłam się dziś powstrzymać i pewnie dostanie mi się od moderatorów za zaśmiecanie ale...sami zobaczcie.Byłam dziś w odwiedzinach u znajomego ogrodnika i mnie zatkało
W Niemczech, typowe kwiaty na grob .. to gozdziki! A chryzantemy mozna smialo dac komus w bukiecie... i to wszystko i tak nie zabierze mi sympatii do gozdzikow, bo i tak je lubie.
Moja teściowa ma swatów Holendrów i właśnie od nich dostała na imieniny chryzantemy. Oni bardzo lubią te kwiaty, niestety u nas kojarzą się tylko z kwiatami na grób.
Lubię chryzantemy na stole w wazonie.
Piękne. Chryzantemy jak każde kwiaty maja swój urok. Moja mama tez co roku sama hoduje chryzantemy w szklarni. Osobiście lubię ich zapach . Pozdrawiam Aga
chryzantemy są piękne, sama chętnie kupuję na balkon drobnokwiatową jak tylko się pojawiają, ale ich zapach razem z zapachem mrozu i choinki od razu kojarzy mi się ze śmiercią.
Nie dziwie Ci się, że Cie zatkało z wrażenia! Mnie też zatkało przy oglądaniu tych zdjęć. Piękny widok!
Sliczne :)
Użytkownik nika1979 napisał w wiadomości:
> Nie mogłam się dziś powstrzymać i pewnie dostanie mi się od moderatorów za
> zaśmiecanie ale...sami zobaczcie.Byłam dziś w odwiedzinach u znajomego
> ogrodnika i mnie zatkało
Takich "zaśmieceń" życzyłbym sobie jako moderator... miliony. Przepiękne kwiaty.
Bahus
Kwiaty są zachwycające. Cudownie prezentują się nie tylko 1 listopada na grobach, ale też połączone z wrzosami w wiklinowych koszach jako przygankowe ozdoby. Kiedyś nie znosiłam, teraz niezmiennie mnie urzekają.
Faktycvznie piękny widok! jedna piękniejsza od drugiej... mnie właściwie chryzantema kojarzy się nie tyle z grobami co z jesienią, one tak długo stoją we wazonie...
A ja opowiem pewna anegdotkę...
mialam działkę, oddalona nieco od domu, a na niej różne kwiatki.
Pewnego jesiennego dnia powiedziałam synowi (14 lat),- jedziesz na działkę, to narwij chryzantem .
Przyjechal z bukietem dalii...też piekne...
Chryzantemy przecudne, tez byłabym po wrażeniem
pozdrawiam jasia
Piękne! Zainspirowana Twoimi zdjęciami w najbliższych dniach wybieram się na chryzantemowe zakupy. Dzięki!