Małe i może śmieszne (irytujące?), pytanie, a właściwie dwa.. Od czego zaczynasz czytanie na WŻ, czy tylko przepisy, czy przegkladasz tylko "hasła" na stronie głównej tj. ostatnie wpisy. Czy, (ja tak przynajmniej robię) po obejrzeniu strony głownej i przeczytaniu tematów z "haseł" klikam na "forum" i ...z góry na dół czytam wszystko, wg działów.
Nie ma tematów nie interesujacych, mogą być tylko takie, w których nie zabieram głosu.
Ja robię tak samo,oglądam stronę główną i czytam z góry na dół,bardzo interesujące są komentarze,nowości wszelkiego typu,wiersze,artykuły,prace ręczne,przepisy,oj dużo by wymieniać.Można się wiele nauczyć nowego.Dla wszystkich podziękowania,którzy tworzą tę stronkę.
Biegne od razu do Forum - zaczynam od Frywolnych a reszta - na ile czas pozwoli, a ze nie pozwala na zbyt wiele to niestety same przepisy odwiedzam najrzadziej.
Zaczynam od nowych watkow na forum (strona glowna WZ), potem komentarze :) potem lukam do frywolnych, tam odwiedzam najczesciej 2-3 tematy (wg zmiennego klucza :-)), potem gawedy, kuchenne porady. Czasami zagladam do innych dzialow na forum (jezeli akurat sledze jakis temat). Na koniec przepisy, zagladam do wiekszosci przepisow z fotkami (omijam tylko te ktore odstraszaja tytulem czyt. byki, wielkie litery, pyszne, najpyszniejsze, ale najpyszniejsze etc) i do moich ulubionych autorow :) ktorzy niestety nie publikuja zbyt czesto a na pewno nie wklepuja 10 przepisow dziennie.
Ja zaczynam od watku na forum "co dzisiaj na obiadek", rozmowy wolne i frywolne, potem zagladam na strone główną, nowe przepisy, komentarze. Reszta zalezy ile mam czasu wolnego.
Po włączeniu neta zaraz sprawdzam maile (na interii) - jeśli są jakieś komenty do któregoś z moich przepisów, to po wejściu na WŻ najpierw wchodzę na swój profil, żeby je sprawdzić. Potem patrzę na wątki na forum - jeśli wszystkie są nowe, otwieram wszystkie działy i po kolei je sprawdzam ^^ Dzieje się to stosunkowo szybko, bo w mniej, niż minutę mam już wszystko przeglądnięte xD Potem mój wzrok pada na artykuły. Potem na przepisy - jak jakaś nazwa mi pasuje - otwieram. Jeśli miałabym być szczera - nie patrzę ani na chat, ani na nowe komentarze. To by było na tyle... ^.-
Wejscie na glowna strone, rzut oka na tematy z boczku i czasami komentarze. Potem skok do frywolnych i czytanie tylko wybranych 2 moze 3 watkow, nastepnie w porady i gawedy tylko rzut oka, chyba ze cos zaciekawi to zostaje na dluzej.
Do przepisow zagladam nie za czesto.
Nie mam czasu na czyatnaie wszystkiego z gory do dolu. Kiedys czytalam nawet gdy nie bylo czasu, fakt, ale teraz jest nauka islandzkiego i blogi :D
Ja najpierw patrze na nowosc na glownej stronie i po kolei przelatuje przez najnowsze watki. Potem przegladam fora. Raz w tygodniu przegadam nowe przepisy (moj blad bo jest ich wiele i czasem musze to przegladanie rozbic na 2-3 razy). Na koncu patrze na zegarek i jesli mam czas (ostatnio z nim bardzo kiepsko) to wchodze na czat. Loguje sie tylko wtedy gdy chce sie wypowiedziec. Sa dni kiedy przeczytam wszystko ale nie zaloguje sie;)
Ja zaczynam czytanie od forum. Praktycznie wszystkie wątki po kolei. Potem nowe przepisy i komentarze. A na koniec jak mam czas to wchodzę na chat. I tak codziennie.
Wchodząc na wż zaglądam kto jest na czacie, później zerkam na zaznaczone watki na forum , następnie sprawdzam czy ktoś ma swoje święto w życzeniach , później przeglądam nowe wątki ( i albo zabieram w nich głos albo nie) i oczywiście czytam nowe przepisy , komentarze i artukuły . Ostatnio bardzo rzadko tu zaglądam.. ale jeśli mam czas to właśnie tak wyglada moje \"buszowanie" po tej stronie;)
Najpierw nowe komentarze ,przybywa mi wtedy sporo przepisów w ulubionych...potem forum i tu oczywiście wędruję od jednego wątku do drugiego,czasami coś napisze,czasami tylko pomyślę,że trzeba by coś napisać,ale to juz ktos inny napisal...Nowe przepisy przeglądam niezbyt często,ale dosyć często wstukuję coś w wyszukiwarkę i wtedy czytam,czytam...a czas leci,leci...Czata nie lubię,nie umie się tam znaleźć.
Małe i może śmieszne (irytujące?), pytanie, a właściwie dwa..
Od czego zaczynasz czytanie na WŻ, czy tylko przepisy, czy przegkladasz tylko "hasła" na stronie głównej tj. ostatnie wpisy.
Czy, (ja tak przynajmniej robię) po obejrzeniu strony głownej i przeczytaniu tematów z "haseł" klikam na "forum" i ...z góry na dół czytam wszystko, wg działów.
Nie ma tematów nie interesujacych, mogą być tylko takie, w których nie zabieram głosu.
Ja robię tak samo,oglądam stronę główną i czytam z góry na dół,bardzo interesujące są komentarze,nowości wszelkiego typu,wiersze,artykuły,prace ręczne,przepisy,oj dużo by wymieniać.Można się wiele nauczyć nowego.Dla wszystkich podziękowania,którzy tworzą tę stronkę.
Biegne od razu do Forum - zaczynam od Frywolnych a reszta - na ile czas pozwoli, a ze nie pozwala na zbyt wiele to niestety same przepisy odwiedzam najrzadziej.
A wiesz co ...skłamałem jednak, ...przepisy też odwiedzam bardzo rzadko
Robie dokladnie tak samo :))
Zaczynam od nowych watkow na forum (strona glowna WZ), potem komentarze :)
potem lukam do frywolnych, tam odwiedzam najczesciej 2-3 tematy (wg zmiennego klucza :-)), potem gawedy, kuchenne porady. Czasami zagladam do innych dzialow na forum (jezeli akurat sledze jakis temat).
Na koniec przepisy, zagladam do wiekszosci przepisow z fotkami (omijam tylko te ktore odstraszaja tytulem czyt. byki, wielkie litery, pyszne, najpyszniejsze, ale najpyszniejsze etc) i do moich ulubionych autorow :) ktorzy niestety nie publikuja zbyt czesto a na pewno nie wklepuja 10 przepisow dziennie.
Ja zaczynam od watku na forum "co dzisiaj na obiadek", rozmowy wolne i frywolne, potem zagladam na strone główną, nowe przepisy, komentarze. Reszta zalezy ile mam czasu wolnego.
Wejscie na glowna strone, rzut oka na tematy z boczku i czasami komentarze. Potem skok do frywolnych i czytanie tylko wybranych 2 moze 3 watkow, nastepnie w porady i gawedy tylko rzut oka, chyba ze cos zaciekawi to zostaje na dluzej.
Miauka, podaj mi proszę linki do blogów Anay i Janka. Do Marylki mam. Dzięki z góry
tutaj znajdziesz linki :D http://florist-florist.blogspot.com/
Smakosiu,mój jest w "ustawieniach".
...
Ja najpierw patrze na nowosc na glownej stronie i po kolei przelatuje przez najnowsze watki. Potem przegladam fora. Raz w tygodniu przegadam nowe przepisy (moj blad bo jest ich wiele i czasem musze to przegladanie rozbic na 2-3 razy). Na koncu patrze na zegarek i jesli mam czas (ostatnio z nim bardzo kiepsko) to wchodze na czat.
Loguje sie tylko wtedy gdy chce sie wypowiedziec. Sa dni kiedy przeczytam wszystko ale nie zaloguje sie;)
Ja zaczynam czytanie od forum. Praktycznie wszystkie wątki po kolei. Potem nowe przepisy i komentarze. A na koniec jak mam czas to wchodzę na chat. I tak codziennie.
Wchodząc na wż zaglądam kto jest na czacie, później zerkam na zaznaczone watki na forum , następnie sprawdzam czy ktoś ma swoje święto w życzeniach , później przeglądam nowe wątki ( i albo zabieram w nich głos albo nie) i oczywiście czytam nowe przepisy , komentarze i artukuły . Ostatnio bardzo rzadko tu zaglądam.. ale jeśli mam czas to właśnie tak wyglada moje \"buszowanie" po tej stronie;)
Ja zaczynam od kawiarenki i kawci,następnie strona główna i nowe wątki na forum,potem komentarze.I znów wątki na forum a na końcu przepisy.
Najpierw nowe komentarze ,przybywa mi wtedy sporo przepisów w ulubionych...potem forum i tu oczywiście wędruję od jednego wątku do drugiego,czasami coś napisze,czasami tylko pomyślę,że trzeba by coś napisać,ale to juz ktos inny napisal...Nowe przepisy przeglądam niezbyt często,ale dosyć często wstukuję coś w wyszukiwarkę i wtedy czytam,czytam...a czas leci,leci...Czata nie lubię,nie umie się tam znaleźć.
aaaa .....czytam jak popadnie i jak mi sie chce...
a teraz się wyloguję
pozdro jasia
Ja nie mam jeszcze opracowanej "metody" poznaję stronkę , przeglądam artykuły wchodzę na forum,ale jak na razie trochę się tu gubię.
Główna i frywolne..kawiarnia obowiązkowo..
Ja zawsze zaczynam czytanie od ostatnio dodanych przepisów, później zerkam na forum kuchenne porady