Witajcie, tak, Monika to ja. Zdjęcie jest pana Nawrockiego i w środku tomiku wierszy zobaczycie jeszcze inne zdjęcia tego pana. Nie wiem czy mogę tu podawać linki. W każdym razie tomik można nabyć w wydawnictwie Goneta.net. :)) Będzie mi bardzo miło, jeśli zechcecie je przeczytać.
vena1980 - Nie wiem czyje jest to zdjęcie Marcina czy Twoje , ale piękne ujęcie .
Gratulacje dla autora zdjęcia.
Bardzo piękne zdjecie :)
Piękne ujęcie!!
A ja mysle ze to okladka ksiazki jest,przynajmniej tak wyglada
Zmusiłas mnie do pogrzebania w googlach...
gratuluje,jeżeli Monika to Ty,jeżeli nie gratulacje dla Autorki poezji i Autora zdjęcia
Tomik zapowiada się pięknie! Z chęcią poczytałabym te wiersze... mogłabym prosić o bliższe namiary?
Zapowiada się ciekawie, ja również proszę o jakieś bliższe namiary :-)) Zdjęcie, oczywiście cudne :-))
Witajcie, tak, Monika to ja. Zdjęcie jest pana Nawrockiego i w środku tomiku wierszy zobaczycie jeszcze inne zdjęcia tego pana.
Nie wiem czy mogę tu podawać linki. W każdym razie tomik można nabyć w wydawnictwie Goneta.net. :)) Będzie mi bardzo miło, jeśli zechcecie je przeczytać.
GRATULACJE!!!!!!!!!!! Zdjecie zatykajace oddech....wiersze pewnie tak samo... Moze uda sie kupic:))
tak własnie myślałam .. tylko ja z tych nie wychylających się hahhaha , gratuluję z całego serducha:))
Dziękuję serdecznie!