Ja nie jestem pod wrażeniem - mnie szczęka opadła na podłogę i nie chce się podnieść. Idę sobie spać, bo samoocena moich kulinarnych wyczynów spadła przez Ciebie w głęboką przepaść, hihihi Cudności, prosimy o więcej!
Zachwycające! I to na prawdę można zjeść? Oj - chyba szkoda.Ale zdradź z czego to robisz, bo jak- nie pytam! Myślę, że jest to i tak nieosiągalne dla zwykłego lepiacza ciast z kremem.
Nie moge uwierzyc ze mozna tak piekna dekoracje zrobic.skoro uczysz sie tego w szkole to pewnie kiedys jako w pelni wyszkolony dekorator wyrobow cukierniczych zrobisz swiatowa kariere czego serdecznie Ci zycze.Dekoracja jest PRZECUDOWNA.Marze zeby tez tak umiec ale mnieten "Palec Bozy" nie dotknal:)
Sanella* to chyba Tobie sa potrzebne okulary w tym przypadku... czy Ty naprawde nigdy nie widzialas profesjonalnych dekoracji na torty?? Jesli nawet nie widzialas to nie znaczy, ze nie istnieja, a jesli istnieja, to ktos je robi...i dlaczego nie Gosia??
A ja myślę, że Sanella swoim niedowierzaniem wystawiła najwspanialszy komentarz naszej zdolnej Gosi - hi hi hi Takie to ładne, że aż dziewczyna nie może dać wiary
Jeżeli to żart, to dla mnie nie śmieszny....Myślę, że posuwasz się za daleko!!! Na Twoim miejscu, poszukałabym na WŻ, innych prac Gosi i jej instrukcji do robienia kwiatów.
Dlaczego sie od razu tak oburzylas? Dziekuje za oswiecenie, popatrzylam na inne dekoracje gosi i az mi dech zaparlo.Dla mnie to poprostu niemozliwe cos takiego jadalnego stworzyc! Gosia ty jestes mistrzyni swiata, naprawde myslalam ze to z plastiku. z p o w a z a n i e m !
Ja bym sie tak bardzo nie spieszyla z tym "jadalnym",,,,warto przeczytac pod linkiem ktory "zniebieszczylam" :))) Gosia nawet nie odpowiedziala na pytania:)
Chciałam Wam pokazac moja pierwsza prace ze szkoły.Całość jadalna, można nią udekorować tort świateczny, albo wykorzystać jako stroik świateczny:)
jestem pod wrażeniem , piękne ;)
przepiękne, z czego to wykonane?
Ale skoro jest jadalna - to z czego są zrobione liście i kwiat .
Całość wykonana jest z flower paste http://wielkiezarcie.com/artykul.php?id=628.Jest to specjalna masa, z której robimy dekoracje kwiatowe.
http://wielkiezarcie.com/artykul.php?id=628
Ja nie jestem pod wrażeniem - mnie szczęka opadła na podłogę i nie chce się podnieść.
Idę sobie spać, bo samoocena moich kulinarnych wyczynów spadła przez Ciebie w głęboką przepaść, hihihi
Cudności, prosimy o więcej!
Zachwycające! I to na prawdę można zjeść? Oj - chyba szkoda.Ale zdradź z czego to robisz, bo jak- nie pytam! Myślę, że jest to i tak nieosiągalne dla zwykłego lepiacza ciast z kremem.
Przepiekne, masz zdolne rece:), opisz koniecznie jak to zrobilas! I to jest Twoja pierwsza praca? W jakiej szkole? Super, gratuluje!
Przyłączam sie do pochwał...i do próśb...napisz cos wiecej.
Gratuluje to jest przepiękne !!! masz złote rączki ,naprawde opada szczena.
Ja nie wierze! Gosia nas w konia zrobila!? Przeciez to z plastiku albo materialu, jak nie dotkne to nie uwierze!
Gosiu, piękne!!! Wstawjaj, więcej swoich prac do galerii, będziemy cieszyć nimi oczy :-))
...że co? Że to można zjeść?! Napatrzeć się nie mogę więc pewnie nigdy bym nie śmiała tego ugryźć. Gratuluję zdolnośći
Jak zwykle cuda Gosiu!!!
ja też myślałam ,że to z materiału...śliczne ,napatrzeć się nie mogę hehe,pozdrawiam serdecznie
no kurxcze blade nie do wiary,,,przepiekne
Oooo... nie mogę się napatrzyć,cudo.
Nie moge uwierzyc ze mozna tak piekna dekoracje zrobic.skoro uczysz sie tego w szkole to pewnie kiedys jako w pelni wyszkolony dekorator wyrobow cukierniczych zrobisz swiatowa kariere czego serdecznie Ci zycze.Dekoracja jest PRZECUDOWNA.Marze zeby tez tak umiec ale mnieten "Palec Bozy" nie dotknal:)
Dziewczyny wezcie okulary! to jest z materialu (plastiku)!!!
Sanella* to chyba Tobie sa potrzebne okulary w tym przypadku... czy Ty naprawde nigdy nie widzialas profesjonalnych dekoracji na torty?? Jesli nawet nie widzialas to nie znaczy, ze nie istnieja, a jesli istnieja, to ktos je robi...i dlaczego nie Gosia??
A ja myślę, że Sanella swoim niedowierzaniem wystawiła najwspanialszy komentarz naszej zdolnej Gosi - hi hi hi Takie to ładne, że aż dziewczyna nie może dać wiary
Smakosiu, masz rację!!! hihi
Jeżeli to żart, to dla mnie nie śmieszny....Myślę, że posuwasz się za daleko!!! Na Twoim miejscu, poszukałabym na WŻ, innych prac Gosi i jej instrukcji do robienia kwiatów.
Dlaczego sie od razu tak oburzylas? Dziekuje za oswiecenie, popatrzylam na inne dekoracje gosi i az mi dech zaparlo.Dla mnie to poprostu niemozliwe cos takiego jadalnego stworzyc! Gosia ty jestes mistrzyni swiata, naprawde myslalam ze to z plastiku. z p o w a z a n i e m !
Sanello, nie oburzyłam się:-)) ....no dobra, może trochę ;-)). Fajnie, ze poszperałaś i widziałaś prace Gosi!! Pozdrawiam.
A gdzie jest Gosia??? Pokazala te pieknosci, zaostrzyla nasze zmysly i cisza? Zdradzi tajemnice:))))
Ja bym sie tak bardzo nie spieszyla z tym "jadalnym",,,,warto przeczytac pod linkiem ktory "zniebieszczylam" :))) Gosia nawet nie odpowiedziala na pytania:)