hiii super ,chyba sie polubili a to kicia,ktora jest u nas od paru dni,siedział sobie pod klatką 2dni i szkoda mi sie go zrobiło.Jak narazie jestem na etapie odpchlania tej kruszynki
Obydwa kociaki są śliczne! Życzę Ci agness aby Twój kotek chował się zdrowo i dostarczał Ci mnóstwo radości!! Dobrze, że są jeszcze ludzie, którym nie jest obojętny los zwierzaczków. Podrapcie swoje kotki za uszkami za mnie i za koleżankę Suzi, która jest pieskiem, ale kotki lubi.
Ja też, ja też Oto Miluś... Oto Czika... a to trójca... Gaja ma chorą łapkę miała być do amputacji ale zostaje z łapką chociaż nie do końca sprawną... A taka biedulka była jeszcze dwa tygodnie temu Nie wiem czy mogę tutaj o tym pisać, ale Gaja będzie szukała nowego domku i może ktoś się znajdzie....po wyleczeniu zaszczepieniu itp.
Mialkolu....oj rude, a jakie śliczne... bardzo mi sie podabają rude koty, miałam trzy koty ( te niechciane), jednak wszystkie w paski...taki los (ale kochane jak te rude) pozdrawiam jasia
hiii super ,chyba sie polubili a to kicia,ktora jest u nas od paru dni,siedział sobie pod klatką 2dni i szkoda mi sie go zrobiło.Jak narazie jestem na etapie odpchlania tej kruszynki
Obydwa kociaki są śliczne! Życzę Ci agness aby Twój kotek chował się zdrowo i dostarczał Ci mnóstwo radości!! Dobrze, że są jeszcze ludzie, którym nie jest obojętny los zwierzaczków. Podrapcie swoje kotki za uszkami za mnie i za koleżankę Suzi, która jest pieskiem, ale kotki lubi.
sliczny kotus
Ja też, ja też
Oto Miluś...
Oto Czika...
a to trójca... Gaja ma chorą łapkę miała być do amputacji ale zostaje z łapką chociaż nie do końca sprawną...
A taka biedulka była jeszcze dwa tygodnie temu
Nie wiem czy mogę tutaj o tym pisać, ale Gaja będzie szukała nowego domku i może ktoś się znajdzie....po wyleczeniu zaszczepieniu itp.
To i ja też
oto Pianka !!
Słodziak bez dwóch zdań!!! A reszty nie komentuję wedle życzenia!!!
Asti hehehe
Odnośnie do tytułu postu... Kasia i Masti
Kasia ma cudne pregi :)
a to moje rude kocie :)
Mialkolu....oj rude, a jakie śliczne...
bardzo mi sie podabają rude koty,
miałam trzy koty ( te niechciane), jednak wszystkie w paski...taki los (ale kochane jak te rude)
pozdrawiam jasia
jak pies z kotem
>