Pozdrawiam!!! Dowiedziałam się ,że w poniedziałek mam test teoretyczny na prawo jazdy i po prostu nie doszłam jeszcze do wszystkich pytań z tego testu.Mam pytanko jak Wy uczyliście się na teorię na prawko???Czy korzystaliście tylko z testów czy studiowaliście może kodeks drogowy???Jeżeli ktoś ma jakieś materiały to proszę prześlijcie mi je na adres: iwonka221@wp.pl
Ja uczyłam się samych testów,pytania które za bardzo nie rozumiałam wkuwałam na pamięć a teorie miałam na wykładach wytłumaczoną.Nie uczyłam się kodeksu drogowego w ogóle.
TO CO W KODEKSIE TO MIALAS NA PEWNO I NA WYKLADACH. jezeli znasz podstawowe zasady ruchu drogowego to test zdasz na 100%. pytania sa logiczne i wystarczy tylko dobrze zinterpretowac sytuacje na zdjeciu, jakie sa znaki widoczne i dla kogo, jaki rodzaj skrzyzowania , ewentualnie jak swieci sygnalizacja (jakie swiatlo jest dla kogo) , znaki na pewno znasz , wiec nie powinno byc problemu... zycze powodzenia
Ja pisałam testy miesiąc temu,wykupując kurs na prawo jazdy otrzymałam dwie książeczki-z teorią i testami oraz płytkę CD,to wystarczyło żeby zdać,życzę powodzenia
Moim zdaniem testy musisz mieć opanowane, ponieważ są tak podchwytliwie skonstruowane, że nawet znając kodeks mozna się na nich wyłożyć.Pytania są bardzo podobne do siebie, więc trzeba czytać bardzo uważnie. A nie wiem jak to jest teraz, ale ja jak zdawałam to można było popełnić tylko 2 błędy. Życzę powodzenia i trzymam kciuki:)
Pozdrawiam!!! Dowiedziałam się ,że w poniedziałek mam test teoretyczny na prawo jazdy i po prostu nie doszłam jeszcze do wszystkich pytań z tego testu.Mam pytanko jak Wy uczyliście się na teorię na prawko???Czy korzystaliście tylko z testów czy studiowaliście może kodeks drogowy???Jeżeli ktoś ma jakieś materiały to proszę prześlijcie mi je na adres:
iwonka221@wp.pl
Pozdrawiam!!! Czekam na odp.
Ja uczyłam się samych testów,pytania które za bardzo nie rozumiałam wkuwałam na pamięć a teorie miałam na wykładach wytłumaczoną.Nie uczyłam się kodeksu drogowego w ogóle.
TO CO W KODEKSIE TO MIALAS NA PEWNO I NA WYKLADACH. jezeli znasz podstawowe zasady ruchu drogowego to test zdasz na 100%. pytania sa logiczne i wystarczy tylko dobrze zinterpretowac sytuacje na zdjeciu, jakie sa znaki widoczne i dla kogo, jaki rodzaj skrzyzowania , ewentualnie jak swieci sygnalizacja (jakie swiatlo jest dla kogo) , znaki na pewno znasz , wiec nie powinno byc problemu... zycze powodzenia
nie uczylam sie ponadto kodesu, nie ma takiej potrzeby, robilam DOSKONALE notatki na wykladach i sluchalam...to wystarczylo
Ja dostałam testy z pytaniami na płytce i z tego się uczyłam. A kodeks przeczytałam.
Ja pisałam testy miesiąc temu,wykupując kurs na prawo jazdy otrzymałam dwie książeczki-z teorią i testami oraz płytkę CD,to wystarczyło żeby zdać,życzę powodzenia
Dzięki Wszystkim za odpowiedzi.Pozdrawiam!!!
Ja też z kusów i z płyty..straczyło
Moim zdaniem testy musisz mieć opanowane, ponieważ są tak podchwytliwie skonstruowane, że nawet znając kodeks mozna się na nich wyłożyć.Pytania są bardzo podobne do siebie, więc trzeba czytać bardzo uważnie. A nie wiem jak to jest teraz, ale ja jak zdawałam to można było popełnić tylko 2 błędy. Życzę powodzenia i trzymam kciuki:)
a ja głównie z internetu- testy identyczne jak w książeczkach, a nauka o ileż przyjemniejsza :)
załóż konto- na górze pole TESTY http://www.naukajazdy.pl/
a ja głównie z internetu- testy identyczne jak w książeczkach, a nauka o ileż przyjemniejsza :)
Przepraszam, nie wiem czemu trzy razy powtórzyło mi :(