Od kilku dni klikam na gg z młodą kobietą ,która nie widzi/jest to siostra bratowej mojego męża/ma ona komputer przystosowany dla niej głośnomówiacy itp.chciałaby poszukać w internecie jakiś gier dla niewidomych oprócz pasjansów bo te ma.Ja nie umię jej pomóc tzn.postaram się coś poszukać,ale może ktoś z Was zetknął sie z tym problemem i wie gdzie szukać?
Dziękuję,przesłałam jej z programu Klango kilka wersji demontracji gier/bezpłatnych- o takie chodziło/.Jeszcze poszperam ale już wiem od czego zacząć.Pozdrawiam.pa
Od kilku dni klikam na gg z młodą kobietą ,która nie widzi/jest to siostra bratowej mojego męża/ma ona komputer przystosowany dla niej
głośnomówiacy itp.chciałaby poszukać w internecie jakiś gier dla niewidomych oprócz pasjansów bo te ma.Ja nie umię jej pomóc tzn.postaram się coś poszukać,ale może ktoś z Was zetknął sie z tym problemem i wie gdzie szukać?
Spróbuj tutaj coś znaleźć
http://www.google.pl/search?q=gry+dla+niewidomych&ie=utf8&oe=utf8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
Dziękuję,przesłałam jej z programu Klango kilka wersji demontracji gier/bezpłatnych- o takie chodziło/.Jeszcze poszperam ale już wiem od czego zacząć.Pozdrawiam.pa