Witajcie,oto kilka fotek z niedzieli spędzonej na grzybobraniu...Jak do dzis pogoda była cudna...Wczoraj +23 na słonku...Dziś pada,ale fotki ocieplają klimat:-))Na pierwszym planie Jagoda ze zbiorami:nastepnie leśni miezkańcy:czyli salamandra zwana gumowcem..hihi...i okazy lokalnych grzybków:rydzeioraz królz rodzinąi las jesienią..cudo:-)w domku wyszło grzybów na 5 słoików po 0,5 litra i rydzów na też 5 słoików:-)Było bosko:-)))
Piękne zdjęcia ,no i te grzybki pierwsza klasa! mnie udało się w tym roku tylko dwa razy zrobić taki wypad do lasu na grzyby...uwielbiam zbieraćpozdrawiam Cię serdecznie Marta
Sliczności. Uwielbiam zbiereć grzyby. To moja pasja, której teraz nie mam możliwości realizować. Najpiękniejsze zdięcia to te na których grzybki jeszcze rosną:).och.............. co za wspaniały widok!
Grzyby cudne. Też lubię chodzić po lesie i zbierać . Aleczko czy te grzyby zbierałaś w nie dalekiej odległości od Warszawy? Wybieram sie na działkę w sobote , to moze cos nazbieram , bo tam są lasy. Pozdrawiam. Grazyna
ALE CUDEŃKA. ZAZDROSZCZĘ WAM TAKIEGO PIĘKNEGO GRZYBOBRANIA! GRZYBKI JAK MALOWANE, AŻ MIŁO POPATRZEĆ! CIESZĄ OKO. U NAS NIE MA TAKICH PIĘKNYCH RYDZÓW, A PRAWDZIWKI... POPROSTU CUDNE! POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRZYBIARZY!
Grzyby cudne. Też lubię chodzić po lesie i zbierać . Aleczko czy te grzyby zbierałaś w nie dalekiej odległości od Warszawy? Wybieram sie na działkę w sobote , to moze cos nazbieram , bo tam są lasy. Pozdrawiam. Grazyna
Aleczko , sprawdziłam na mapie . Jeżeli to jest ten Lipowiec , to niestety bardzo daleko ode mnie . Szkoda!!!!
Aleczko, ależ "piękna" ta Wasza niedziela...
ALE CUDEŃKA. ZAZDROSZCZĘ WAM TAKIEGO PIĘKNEGO GRZYBOBRANIA! GRZYBKI JAK MALOWANE, AŻ MIŁO POPATRZEĆ! CIESZĄ OKO. U NAS NIE MA TAKICH PIĘKNYCH RYDZÓW, A PRAWDZIWKI... POPROSTU CUDNE!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH GRZYBIARZY!
o rety co ja bym oddała za te rydze.W naszych terenach nieosiągalne.