Witam serdecznie wszystkich amatorów kuchni. Zalogowałam się jakiś czas temu i tak sie przypatrywałam z boku. Dzisiaj odważyłam się przekazać mój pierwszy przepis. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z życzliwością i z wyrozumiałością, bo ja powinnam nazywać się nieśmiała a nie Zofked. Pozdrawiam
Użytkownik Zofked napisał w wiadomości: > Witam serdecznie wszystkich amatorów kuchni. Zalogowałam się jakiś czas temu i > tak sie przypatrywałam z boku. Dzisiaj odważyłam się przekazać mój pierwszy > przepis. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z życzliwością i z wyrozumiałością, > bo ja powinnam nazywać się nieśmiała a nie Zofked. Pozdrawiam
Witaj.. piecz i gotuj..z nami..żarłoczkami.!! Pozdrawiam cie cieplutko.!
Witam serdecznie wszystkich amatorów kuchni. Zalogowałam się jakiś czas temu i tak sie przypatrywałam z boku. Dzisiaj odważyłam się przekazać mój pierwszy przepis. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z życzliwością i z wyrozumiałością, bo ja powinnam nazywać się nieśmiała a nie Zofked. Pozdrawiam
Jasna sprawa, ja Cię przyjmuję
Zgadzam się w 100% - uzależnia:)
Witaj
Witaj!!!
Witaj!
Witam serdecznie!
Witaj!!
Witaj!!!
Witam serdecznie!!!!
WITAJ
witaj:-))
witaj i gotuj razem z nami
Witajj i gotuj z nami smakoszami!!
witaj Zofked
Witam Cię baaardzo serdecznie i już czekam na więcej przepisów:))
Użytkownik Zofked napisał w wiadomości:
> Witam serdecznie wszystkich amatorów kuchni. Zalogowałam się jakiś czas temu i
> tak sie przypatrywałam z boku. Dzisiaj odważyłam się przekazać mój pierwszy
> przepis. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z życzliwością i z wyrozumiałością,
> bo ja powinnam nazywać się nieśmiała a nie Zofked. Pozdrawiam
Witaj.. piecz i gotuj..z nami..żarłoczkami.!! Pozdrawiam cie cieplutko.!
Witaj nieśmiała- jak trochę poprzebywasz z nami to zapomnisz co to nieśmiałość!!!
Witaj !!!