Forum

Gawędy o jedzeniu

Rodzynki... nie tylko królewskie

• Autor: kamaxyz Data: 2008-10-24 11:22:51

Była sobie (niezamierzona, mam nadzięję) reklama rodzynek pewnej firmy, dlatego zniknęła.

A rodzynki królewskie lubię również - do pogryzania lub drobniutko posiekane i moczone w alkoholu jako część masy tortu. (wkn)

• Autor: malka200 Data: 2008-10-24 11:32:01

polecam dla tych, co nie są na diecie. Mają duuużo cukrów.

• Autor: tineczka Data: 2008-10-24 20:56:02

Kama, u nas sie nazywaja "sultanskie" albo "golden jumbo",,,,kocham te rodzynki,,,,mniam:)))

• Autor: tineczka Data: 2008-10-24 22:59:13

Kama za Boga nie moge odpowiedziec na Twoj pierwszy post,,,,czy by te czerwone litery???

• Autor: anay Data: 2008-10-24 21:16:46

;) kama, wskazywanie marki w ten sposób to chyba reklama........a ta, z tego co wiem, jest niedozwolona tutaj bez pośrednictwa administracji ;)
    o na stronie zielonych widzę jest to artykuł sponsorowany.

aha, ja to lubię takie malutkie rodzynki... malutkie ciemne, śliczniutkie... :D 

• Autor: kamaxyz Data: 2008-10-25 08:46:47

anay..wiem że jest reklama niedozwolona , nie miałam bladego pojęcia,że link który podałam okaże sie reklamą przepraszam wszystkich za nieporozumienie

• Autor: Wkn Data: 2008-10-24 21:48:03

Bardzo proszę, napisz o tych skądinąd smacznych rodzynkach własnymi słowami, to co wkleiłaś jest reklamą innej firmy/innego serwisu.

• Autor: tineczka Data: 2008-10-24 22:56:08

Kochana Wkn, zerknij na watek o laptopie , tam zobaczysz agresywna , darmowa reklame pewnej Wz-kowiczki,,,,juz dawno ostrzezanej o darmowej reklamie. Pozdrawiam!

• Autor: kamaxyz Data: 2008-10-25 08:39:09

tineczko ...pisałam o rodzynkach w dobrej mierze nie myslałam że jest to reklama przepraszam, ale to nie było zamierzone nigdy bym się nie spodziewała,
     moderatorom dziękuje za wyjaśnienie i usuniecie linku

• Autor: Wkn Data: 2008-10-25 22:15:58

Hm,
    ja tu raczej dostrzegam niekoniecznie uzasadniony agresywny atak na post Wużetowiczki.
    W każdym razie tamten post nie jest nachalną i agresywną reklamą.
    Być może jestem niewidoma i niegramotna, ale nie bądźmy nadmiernie podejrzliwi. Niech doradzają i odradzają w sprawie zakupu laptopa, wklejają linki, naprawdę można mieć dylematy i wątpliwości podczas zakupu sprzętu komputerowego.

Swoją drogą zaczynam się zastanawiać, czy zamieszczać na własnym forum pytanie o dobre noclegi w pobliżu słowackich skalnych miast - bo może odpowiedzi z linkami i zdjęciami ciekawych miejsc zostaną  potraktowane jako jawne reklamy, a nie zwykłe odpowiedzi ludzi, którzy w dobrej wierze pomagają w poszukiwaniach...

• Autor: kamaxyz Data: 2008-10-26 10:47:30

zaintrygowało mnie  ostatnie Twoje zdanie

Swoją drogą zaczynam się zastanawiać, czy zamieszczać na własnym forum pytanie o dobre noclegi w pobliżu słowackich skalnych miast - bo może odpowiedzi z linkami i zdjęciami ciekawych miejsc zostaną  potraktowane jako jawne reklamy, a nie zwykłe odpowiedzi ludzi, którzy w dobrej wierze pomagają w poszukiwaniach..."
    no tak masz rację z tym " własnym" forum nie przemyślałam tego

pozdrawiam , ale nie miło się czyta takie ostrzeżenia może jestem w błędzie Wkn

• Autor: kamaxyz Data: 2008-10-25 08:44:52

już teraz wiem dzięki Twoiej uprzejmości,
     własnymi słowami też umiem pisać ...

• Autor: tineczka Data: 2008-10-26 22:01:14

Kama . a ja nie rozumiem nic:))))))))))) Inni moga a Ty zagrozilas??? Czym???

• Autor: bahus Data: 2008-10-27 13:00:40

Mam bardzo wielką prośbę !!!!!!. Pozostawcie proszę ocenę co jest a co nie jest reklamą, właścicielom strony i działającymi pod ich auspicjami moderatorom. Unikniemy wówczas niepotrzebnych przepychanek.
    Bahus

PS.
    A Pampasa i Wkn gdy zechcą sobie coś (za darmochę) zareklamować, proszę aby wystąpowali do mnie każdorazowo o zgodę.

Przejdź do pełnej wersji serwisu