;) kama, wskazywanie marki w ten sposób to chyba reklama........a ta, z tego co wiem, jest niedozwolona tutaj bez pośrednictwa administracji ;) o na stronie zielonych widzę jest to artykuł sponsorowany.
aha, ja to lubię takie malutkie rodzynki... malutkie ciemne, śliczniutkie... :D
tineczko ...pisałam o rodzynkach w dobrej mierze nie myslałam że jest to reklama przepraszam, ale to nie było zamierzone nigdy bym się nie spodziewała, moderatorom dziękuje za wyjaśnienie i usuniecie linku
Hm, ja tu raczej dostrzegam niekoniecznie uzasadniony agresywny atak na post Wużetowiczki. W każdym razie tamten post nie jest nachalną i agresywną reklamą. Być może jestem niewidoma i niegramotna, ale nie bądźmy nadmiernie podejrzliwi. Niech doradzają i odradzają w sprawie zakupu laptopa, wklejają linki, naprawdę można mieć dylematy i wątpliwości podczas zakupu sprzętu komputerowego.
Swoją drogą zaczynam się zastanawiać, czy zamieszczać na własnym forum pytanie o dobre noclegi w pobliżu słowackich skalnych miast - bo może odpowiedzi z linkami i zdjęciami ciekawych miejsc zostaną potraktowane jako jawne reklamy, a nie zwykłe odpowiedzi ludzi, którzy w dobrej wierze pomagają w poszukiwaniach...
Swoją drogą zaczynam się zastanawiać, czy zamieszczać na własnym forum pytanie o dobre noclegi w pobliżu słowackich skalnych miast - bo może odpowiedzi z linkami i zdjęciami ciekawych miejsc zostaną potraktowane jako jawne reklamy, a nie zwykłe odpowiedzi ludzi, którzy w dobrej wierze pomagają w poszukiwaniach..." no tak masz rację z tym " własnym" forum nie przemyślałam tego
pozdrawiam , ale nie miło się czyta takie ostrzeżenia może jestem w błędzie Wkn
Mam bardzo wielką prośbę !!!!!!. Pozostawcie proszę ocenę co jest a co nie jest reklamą, właścicielom strony i działającymi pod ich auspicjami moderatorom. Unikniemy wówczas niepotrzebnych przepychanek. Bahus
PS. A Pampasa i Wkn gdy zechcą sobie coś (za darmochę) zareklamować, proszę aby wystąpowali do mnie każdorazowo o zgodę.
Była sobie (niezamierzona, mam nadzięję) reklama rodzynek pewnej firmy, dlatego zniknęła.
A rodzynki królewskie lubię również - do pogryzania lub drobniutko posiekane i moczone w alkoholu jako część masy tortu. (wkn)
polecam dla tych, co nie są na diecie. Mają duuużo cukrów.
Kama, u nas sie nazywaja "sultanskie" albo "golden jumbo",,,,kocham te rodzynki,,,,mniam:)))
Kama za Boga nie moge odpowiedziec na Twoj pierwszy post,,,,czy by te czerwone litery???
;) kama, wskazywanie marki w ten sposób to chyba reklama........a ta, z tego co wiem, jest niedozwolona tutaj bez pośrednictwa administracji ;)
o na stronie zielonych widzę jest to artykuł sponsorowany.
aha, ja to lubię takie malutkie rodzynki... malutkie ciemne, śliczniutkie... :D
anay..wiem że jest reklama niedozwolona , nie miałam bladego pojęcia,że link który podałam okaże sie reklamą przepraszam wszystkich za nieporozumienie
Bardzo proszę, napisz o tych skądinąd smacznych rodzynkach własnymi słowami, to co wkleiłaś jest reklamą innej firmy/innego serwisu.
Kochana Wkn, zerknij na watek o laptopie , tam zobaczysz agresywna , darmowa reklame pewnej Wz-kowiczki,,,,juz dawno ostrzezanej o darmowej reklamie. Pozdrawiam!
tineczko ...pisałam o rodzynkach w dobrej mierze nie myslałam że jest to reklama przepraszam, ale to nie było zamierzone nigdy bym się nie spodziewała,
moderatorom dziękuje za wyjaśnienie i usuniecie linku
Hm,
ja tu raczej dostrzegam niekoniecznie uzasadniony agresywny atak na post Wużetowiczki.
W każdym razie tamten post nie jest nachalną i agresywną reklamą.
Być może jestem niewidoma i niegramotna, ale nie bądźmy nadmiernie podejrzliwi. Niech doradzają i odradzają w sprawie zakupu laptopa, wklejają linki, naprawdę można mieć dylematy i wątpliwości podczas zakupu sprzętu komputerowego.
Swoją drogą zaczynam się zastanawiać, czy zamieszczać na własnym forum pytanie o dobre noclegi w pobliżu słowackich skalnych miast - bo może odpowiedzi z linkami i zdjęciami ciekawych miejsc zostaną potraktowane jako jawne reklamy, a nie zwykłe odpowiedzi ludzi, którzy w dobrej wierze pomagają w poszukiwaniach...
zaintrygowało mnie ostatnie Twoje zdanie
Swoją drogą zaczynam się zastanawiać, czy zamieszczać na własnym forum pytanie o dobre noclegi w pobliżu słowackich skalnych miast - bo może odpowiedzi z linkami i zdjęciami ciekawych miejsc zostaną potraktowane jako jawne reklamy, a nie zwykłe odpowiedzi ludzi, którzy w dobrej wierze pomagają w poszukiwaniach..."
no tak masz rację z tym " własnym" forum nie przemyślałam tego
pozdrawiam , ale nie miło się czyta takie ostrzeżenia może jestem w błędzie Wkn
już teraz wiem dzięki Twoiej uprzejmości,
własnymi słowami też umiem pisać ...
Kama . a ja nie rozumiem nic:))))))))))) Inni moga a Ty zagrozilas??? Czym???
Mam bardzo wielką prośbę !!!!!!. Pozostawcie proszę ocenę co jest a co nie jest reklamą, właścicielom strony i działającymi pod ich auspicjami moderatorom. Unikniemy wówczas niepotrzebnych przepychanek.
Bahus
PS.
A Pampasa i Wkn gdy zechcą sobie coś (za darmochę) zareklamować, proszę aby wystąpowali do mnie każdorazowo o zgodę.