Chciałam sie zapytać, kto rozwiązuje sudoku? Co o tym myslicie? Ja jak otwieram przegladarke google to tam mam sudoku (tak wybrałam), mnie to fascynuje okropnie...czasami rozwiazuje zagadke w pieć minut, a czasami wracam do niej kilkakrotnie i za kazdym razem postrzegam ją inaczej... myślę, że to jest wspaniała zabawa, ciagle czlowiek sie sprawdza... pozdrawiam jasia
probowalam kiedys sie za to zabrac, bo tu gdzie mieszkam jest to bardzo popularne - nawet popularniejsze od krzyzowek. Ale ja nie potrafie przy tym myslec i jak juz mi sie wydaje ze mam wszystko rozwiazane, to okazuje sie ze tylko wydawalo mi sie ;)
Moj ojciec od samego rana ( zamiast gazety ) rozwiazuje sudoku! Mowi ze to dobre na trenowanie mozgu w jego wieku, moim zdaniem to on juz jest uzalezniony, takze uwazaj! ha,ha
tak uzaleznia :):):):):):) codzienie rano jak powiedziec -- kozystam z toalety :) :) troszke gazety, ksiazki i sudoku. do tego codzienna gazeta w pracy daje mi nastepne 3 do rozwiazania i mam je powieszone na zamrazalniku zaraz obok kuchni :) jak tylko mam czas to zaraz ide i rozwiazuje :) cwicze matematyke :):):):):):):)
Są różne poziomy trudności sudoku i co dziwne łatwiej mi sie rozwiązuje te trudniejsze (przynajmniej tak są nazwane ), z tymi niby "banalnymi" mam jakos większy problem. Nie wiem , czy ze mną jest cos nie tak? , czy zła klastfikacja? Pozdrawiam sudokumaniaków jasia
Chciałam sie zapytać, kto rozwiązuje sudoku?
Co o tym myslicie?
Ja jak otwieram przegladarke google to tam mam sudoku (tak wybrałam), mnie to fascynuje okropnie...czasami rozwiazuje zagadke w pieć minut, a czasami wracam do niej kilkakrotnie i za kazdym razem postrzegam ją inaczej...
myślę, że to jest wspaniała zabawa, ciagle czlowiek sie sprawdza...
pozdrawiam jasia
probowalam kiedys sie za to zabrac, bo tu gdzie mieszkam jest to bardzo popularne - nawet popularniejsze od krzyzowek. Ale ja nie potrafie przy tym myslec i jak juz mi sie wydaje ze mam wszystko rozwiazane, to okazuje sie ze tylko wydawalo mi sie ;)
mój mąż uwielbia sudoku :)
ja zawsze wolałam zagadki logiczne.
co kto lubi :)
Moj ojciec od samego rana ( zamiast gazety ) rozwiazuje sudoku! Mowi ze to dobre na trenowanie mozgu w jego wieku, moim zdaniem to on juz jest uzalezniony, takze uwazaj! ha,ha
Tak, tak słyszałam, że sudoku uzależnia, ale to chyba nieszkodliwe uzaleznienie
.
tak uzaleznia :):):):):):)
codzienie rano jak powiedziec -- kozystam z toalety :) :) troszke gazety, ksiazki i sudoku.
do tego codzienna gazeta w pracy daje mi nastepne 3 do rozwiazania i mam je powieszone na zamrazalniku zaraz obok kuchni :) jak tylko mam czas to zaraz ide i rozwiazuje :)
cwicze matematyke :):):):):):):)
ja też zaliczam się do grona lubiących rozwiązywać sudoku.
Razem z dziećmi jesteśmy fanami.Kiedy gdzies jedziemy i podróż się dłuży sudoku pomaga...
Są różne poziomy trudności sudoku i co dziwne łatwiej mi sie rozwiązuje te trudniejsze (przynajmniej tak są nazwane ),
z tymi niby "banalnymi" mam jakos większy problem.
Nie wiem , czy ze mną jest cos nie tak? , czy zła klastfikacja?
Pozdrawiam sudokumaniaków jasia
jasiu
mam podbnie :) to co dla innych proste dla mnie jest nie do przebrniecia