Tak się cieszył z 18-tki Młodego (to był cel jego życia, DOŻYĆ do dorosłości jedynego wnuka). Kochał go ponad wszystko. W sobotę- w świetnej formie- świętował. W czartek Najlepszy był z nim w szpitalu- zwykły, laserowy zabieg na oko (jaskra). Tata tak się cieszył, że w końcu wyraźnie widzi TV. Potem zasnął w fotelu i juz się nie obudził. Nie mogę dojść do siebie, widzę go wszędzie.Tak mnie wkurzał stwierdzeniem,, mozna otworzyć, można zrobić herbatę", a teraz mi tak brakuje. Kto z Was może, to niech się pomodli za najlepszego dziadka na świecie. Dzięki. Iza
Izuś serdeczne kondolencje. Trzymajcie się i pamiętaj że człowiek żyje dopóki choć jedna osoba o nim pamięta,a Twój tata będzie żył wiecznie bo jego wspominać będzie wiele osób jako kochającego i dobrego człowieka.
Izus! kondolencje od serca... :( Nie ma takich momentow w naszym zyciu kiedy przygotowani bylibysmy na odejscie naszych najblizszych. Wtedy jak ich nie ma... czesto zaczynamy dopiero zauwazac, jak bardzo wypelniali nasze zycie.. Jak bardzo byli nam potrzebni. Strasznie to smutne...jak ktos zostanie tak wyrwany z zycia.. Nie mozemy na to pradzic nic... tylko sprobowac pozegnac sie z nimi w jak najbardziej mozliwy sposob. Mnie osobiscie pomaga w takich sytuacjach napisanie listu do tej osoby, chociaz jej juz nie ma.. i sama go nie przeczyta. Czlowiek spisuje sobie z duszy wszystkie, jeszcze niewypowiedziane i potrzebne slowa w stosunku do zmarlego. Tego listu nie trzeba wysylac... Ale on pomaga tak naprawde pozegnac sie, osobiscie. Trzymajcie sie dzielnie. Wysylam Wam cieply uscisk i przytulenie.
Izuś..wyrazy ..najgłębszego współczucia..!spieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą...2i pół roku przeszłam to samo..na początku było ciężko...ale czas goi rany...tak widocznie jest to wszystko pisane.Niech spoczywają w pokoju.! (*)(*).
Tak się cieszył z 18-tki Młodego (to był cel jego życia, DOŻYĆ do dorosłości jedynego wnuka). Kochał go ponad wszystko. W sobotę- w świetnej formie- świętował. W czartek Najlepszy był z nim w szpitalu- zwykły, laserowy zabieg na oko (jaskra). Tata tak się cieszył, że w końcu wyraźnie widzi TV. Potem zasnął w fotelu i juz się nie obudził. Nie mogę dojść do siebie, widzę go wszędzie.Tak mnie wkurzał stwierdzeniem,, mozna otworzyć, można zrobić herbatę", a teraz mi tak brakuje. Kto z Was może, to niech się pomodli za najlepszego dziadka na świecie. Dzięki. Iza
Izuś...trzymajcie się...
Izuś serdeczne kondolencje. Trzymajcie się i pamiętaj że człowiek żyje dopóki choć jedna osoba o nim pamięta,a Twój tata będzie żył wiecznie bo jego wspominać będzie wiele osób jako kochającego i dobrego człowieka.
Izus! kondolencje od serca... :( Nie ma takich momentow w naszym zyciu kiedy przygotowani bylibysmy na odejscie naszych najblizszych.
Wtedy jak ich nie ma... czesto zaczynamy dopiero zauwazac, jak bardzo wypelniali nasze zycie.. Jak bardzo byli nam potrzebni.
Strasznie to smutne...jak ktos zostanie tak wyrwany z zycia.. Nie mozemy na to pradzic nic... tylko sprobowac pozegnac sie z nimi w jak najbardziej mozliwy sposob. Mnie osobiscie pomaga w takich sytuacjach napisanie listu do tej osoby, chociaz jej juz nie ma.. i sama go nie przeczyta. Czlowiek spisuje sobie z duszy wszystkie, jeszcze niewypowiedziane i potrzebne slowa w stosunku do zmarlego. Tego listu nie trzeba wysylac... Ale on pomaga tak naprawde pozegnac sie, osobiscie. Trzymajcie sie dzielnie. Wysylam Wam cieply uscisk i przytulenie.
Najszczersze współczucia z serca płynące........
Trzymaj się dzielnie i pamiętaj o nim zawsze. Wyrazy współczucia
Wyrazy współczucia
jak odejdą wtedy ich dostrzegamy
i barkuje Ich wsród nas
przyłączam się ...niech aniołowie zabiorą Go do Raju
Gorące wyrazy współczucia.
Izuś..wyrazy ..najgłębszego współczucia..!spieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą...2i pół roku przeszłam to samo..na początku
było ciężko...ale czas goi rany...tak widocznie jest to wszystko pisane.Niech spoczywają w pokoju.! (*)(*).