Kochani!!! Napaliłam się na ten robot ale jest dla mnie stanowczo za drogi... Szukam więc innego źródła niż sprzedaż bezpośrednia. Sprawdzałam na ebayu i thermomix21 kosztuje tu ok.1500zł a nawet taniej. Te roboty są do kupienia we Francji, Hiszpanii itp Koszty przesyłki-ok 100zł. Tak więc ogólnie duuużo taniej. Proszę więc niech mnie ktoś oświeci gdzie tkwi haczyk??? Czy to są może roboty używane ??? Sama nie wiem co o tym myśleć..
a to jakieś fiku miku, ze taka cena? co do różnic pomiędzy innymi krajami a Polską, to może się tak zdarzyć, jeśli dystrybutor, wiedząc, że jest jedyny narzuci sobie dużą marżę.
A moze to zwyczajnie, tania podrobka? z Chin?.... Ja kupilam kiedys zestaw mikserow ... opiewany w TV jako extra i super... nawet mial na opakowaniu wzmianki, ze jest to produkt znany z TV!! i co??? uzylam w domu dwa razy..i lozysko na dole miksera, ktore zakladalo sie na blok z motorem .. bylo dokladnie wyrobione.. a naokolo wiorki z plastiku. Odnioslam do sklepu i zwrocono mi pieniadze. Od tej pory nie zauwazam nawet takich tanich ofert... Oj na tym swiecie jest jeszcze duzo czarnych owieczek. Mam nadzieje, ze znajdziesz jakis korzytsny Thermofix i nie bedzie to jakas podroba!
Przejrzałam niemiecką ofertę. Za 399 euro jest używany. Nowy kosztuje 945 euro. drugi tańszy (814) niby jest nowy - ale gwarancja do przedwczoraj - więc z nowością pic na wodę...
te ceny dotyczą wersji TM 31. TM 21 jest starsza. I nie wiem czy legalny dystrybutor, któremu zależy na sprzedaży najnowszej wersji będzie próbował sprzedawać starsze. Moim zdaniem większość z tych oferowanych to używane, na aukcjach jest napisane - nie wiem czy na wszystkich, bo przejrzałam wyrywkowo.
Kochani!!! Napaliłam się na ten robot ale jest dla mnie stanowczo za drogi... Szukam więc innego źródła niż sprzedaż bezpośrednia. Sprawdzałam na ebayu i thermomix21 kosztuje tu ok.1500zł a nawet taniej. Te roboty są do kupienia we Francji, Hiszpanii itp Koszty przesyłki-ok 100zł. Tak więc ogólnie duuużo taniej. Proszę więc niech mnie ktoś oświeci gdzie tkwi haczyk??? Czy to są może roboty używane ??? Sama nie wiem co o tym myśleć
..
a to ciekawe...
a to jakieś fiku miku, ze taka cena?
co do różnic pomiędzy innymi krajami a Polską, to może się tak zdarzyć, jeśli dystrybutor, wiedząc, że jest jedyny narzuci sobie dużą marżę.
A moze to zwyczajnie, tania podrobka? z Chin?.... Ja kupilam kiedys zestaw mikserow ... opiewany w TV jako extra i super... nawet mial na opakowaniu wzmianki, ze jest to produkt znany z TV!! i co??? uzylam w domu dwa razy..i lozysko na dole miksera, ktore zakladalo sie na blok z motorem .. bylo dokladnie wyrobione.. a naokolo wiorki z plastiku. Odnioslam do sklepu i zwrocono mi pieniadze. Od tej pory nie zauwazam nawet takich tanich ofert... Oj na tym swiecie jest jeszcze duzo czarnych owieczek. Mam nadzieje, ze znajdziesz jakis korzytsny Thermofix i nie bedzie to jakas podroba!
Przejrzałam niemiecką ofertę. Za 399 euro jest używany. Nowy kosztuje 945 euro. drugi tańszy (814) niby jest nowy - ale gwarancja do przedwczoraj - więc z nowością pic na wodę...
te ceny dotyczą wersji TM 31. TM 21 jest starsza. I nie wiem czy legalny dystrybutor, któremu zależy na sprzedaży najnowszej wersji będzie próbował sprzedawać starsze. Moim zdaniem większość z tych oferowanych to używane, na aukcjach jest napisane - nie wiem czy na wszystkich, bo przejrzałam wyrywkowo.