Witam!!!Chciałam się z Wami podzielić wiadomością, że udało mi się dzisiaj zdać teorię tj.testy na prawko.Dziękuję Wszystkim,którzy trzymali kciuki za mnie.Jeszcze został mi egzamin z jazdy, ale dopiero mam go w połowie grudnia.Pozdrawiam!!!
Gratuluję i trzymam kciuki na grudzień:) wierz mi wiem przez co przechodzisz bo ja zdawałam w czerwcu i od tego czasu jestem niezależnym kierowcom co sprawia mi wielką frajdę.Powodzenia:)
Witam!!!Chciałam się z Wami podzielić wiadomością, że udało mi się dzisiaj zdać teorię tj.testy na prawko.Dziękuję Wszystkim,którzy trzymali kciuki za mnie.Jeszcze został mi egzamin z jazdy, ale dopiero mam go w połowie grudnia.Pozdrawiam!!!
Brrraaawwwoooo!!!
Jesteś wielka,przypomnij w grudniu,to potrzymamy znowu kciuki .
Gratuluję!!!
Brawooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluję
Witaj !!!
Przyjmij gratulacje i powodzenia na jazdach.Daj znać kiedy dokładnie będziesz zdawała jazdy,będę trzymała kciuki.
Gratuluję i trzymam kciuki na grudzień:) wierz mi wiem przez co przechodzisz bo ja zdawałam w czerwcu i od tego czasu jestem niezależnym kierowcom co sprawia mi wielką frajdę.Powodzenia:)
Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI!!!BUZKA!!!
ja też Ci gratuluję , chodz dla mnie teoria to pestka w porównaniu z praktyką .....kiedyś pewnie zdam :)
Gratuluje !
Gratulacje!
Gratulacje! i oby do grudnia!
Gratulacje!