Spiesze sie pochwalic ze polelnilam kolejne pergamonowe karteczki.Szczerze namawiam wszyskich cierpliwych WZ-owiczow do proby tego papierowego szalenstwa..Acha, jeszcze cos-chyba zmienie nick na "Chwalipieta":) Pozdrawiam wszystkich .
Nie zmieniaj nicka:)To wielka przyjemność oglądać takie cudeńka.Podziwiam Twoje prace , gratuluję pomysłów i cierpliwości w wykonywaniu tych prac.Sama wymyślasz wzory ?Pozdrawiam .
To są cuda !!!! Szukałam w necie opisu jak się "to" robi i niestety nic sensownego nie udało mi sie znaleźć.Nie mogę sobie wyobrazić, jak takie cuda powstają.
Basiu jak wpiszesz w wyszukiwarke "kurs pergamono" to napewno cos znajdziesz.Strona "graszka" tez ma taki kurs.to jest bardzo fascynujace i choc czasem mam wrazenie ze za chwile oslepne to nie moge sie oderwac:)
Piękne! Szkoda,że jestem totalnym beztalenciem artystycznym, bo też bym sobie takie piękne rzeczy porobiła. Zazdraszczam Ci (ale w pozytywnym znaczeniu) talentu i cierpliwości.
A chwal się ile wlezie, bo masz czym dziewczyno. Przecież to co Ty tworzysz jest piękne i nie jedna osoba Ci zazdrosci zdolności (mam na myśli siebie oczywiście :D).Pozdrawiam.
Spiesze sie pochwalic ze polelnilam kolejne pergamonowe karteczki.Szczerze namawiam wszyskich cierpliwych WZ-owiczow do proby tego papierowego szalenstwa..Acha, jeszcze cos-chyba zmienie nick na "Chwalipieta":) Pozdrawiam wszystkich .
O rany...
aleś Ty zdolna!!!
Nie zmieniaj nicka:)To wielka przyjemność oglądać takie cudeńka.Podziwiam Twoje prace , gratuluję pomysłów i cierpliwości w wykonywaniu tych prac.Sama wymyślasz wzory ?Pozdrawiam .
niektore wymyslam sama, kozystam tez z gotowych szablonow tworzac wlasne kombinacje, dodaje cos albo odejmuje.ciesze sie ze sie podobaja.
To są cuda !!!!
Szukałam w necie opisu jak się "to" robi i niestety nic sensownego nie udało mi sie znaleźć.Nie mogę sobie wyobrazić, jak takie cuda powstają.
Basiu jak wpiszesz w wyszukiwarke "kurs pergamono" to napewno cos znajdziesz.Strona "graszka" tez ma taki kurs.to jest bardzo fascynujace i choc czasem mam wrazenie ze za chwile oslepne to nie moge sie oderwac:)
Piękne! Szkoda,że jestem totalnym beztalenciem artystycznym, bo też bym sobie takie piękne rzeczy porobiła. Zazdraszczam Ci (ale w pozytywnym znaczeniu) talentu i cierpliwości.
No i znalazłam...ale to taaakie trudne,wole już moje krzyżyki,może nie tak piekne,ale chociaż mi to wychodzi.
Piękności!!!
trzeba mieć talent.. śliczne :)) a nick zostaw i chwal sie dalej :) pozdrawiam i życzę jeszcze wielu tak pieknych dzieł:)
Piękne!!! Dziewczyno, chwal się, bo masz czym :-)) Cudeńka!!!
Naprawde pieknie.......... pozdrawiam
Śliczności !!! Pozdrawiam. Grazyna
Piękne :)
A chwal się ile wlezie, bo masz czym dziewczyno. Przecież to co Ty tworzysz jest piękne i nie jedna osoba Ci zazdrosci zdolności (mam na myśli siebie oczywiście :D).Pozdrawiam.
są prześliczne :)
SKOLOPENDRO C U D N O Ś C I
Chwal się jak najwiecej.
szkoda, że tylko tak moge Ciebie wyróznić.
ABA