Forum

Gawędy o jedzeniu

Ostatnio dodane przepisy

• Autor: piorunkowa Data: 2008-10-27 21:38:38

Tak się zastanawiam, dlaczego w przepisach nie ma zakładki "ostatnio dodane".
    Nie wiem jak inni użytkownicy WŻ ale ja zawsze zaczynam czytanie od "ostatnio dodanych przepisów". W zakładce przepisy nie ma do wyboru takiej zakładki, trzeba wejść w "przepisy" ażeby móc wybrać "ostatnio dodane przepisy". Może dobrym pomysłem byłoby dodać taka zakładkę a żeby było szybciej i łatwiej ;-). Pozdrowionka

• Autor: till Data: 2008-10-27 21:49:22

Hmmm.... nigdy nie wpadłam na to, żeby do ostatnio dodanych przepisów wchodzić inaczej niż przez stronę główną "Najnowsze przepisy"...

• Autor: piorunkowa Data: 2008-10-27 21:54:54

O rany ale mi wstyd. Tępa strzała ze mnie i tyle, gapa co tam jeszcze chcecie. Jakoś zawsze korzystam z górnych zakładek, oczywiście prawie za każdym razem przeglądam wszystko co jest na gł stronie ale jakoś nie dotarło do mnie, że wchodzi się bezpośrednio na najnowsze przepisy. Ooooo ja głupia, nic tylko płakac nad sobą mi zostało.

• Autor: till Data: 2008-10-27 22:00:04

No co Ty...
    spoko, spoko... ja ostatnio wysiadłam z pociągu w Kole zamiast w Kutnie... Tobie przynajmniej jest ciepło, jak siedzisz przed kompem, a wiesz jak ja wymarzłam na nie tym co trzeba dworcu?

• Autor: piorunkowa Data: 2008-10-27 22:26:09

till to nic ja ostatnio jechałam autobusem, wiedziałam tylko że na 11 przystanku mam wysiadać, tak się skupilam na liczeniu że przejechałam ten przystanek ;-0

Przejdź do pełnej wersji serwisu