Forum

Pomysł czy Problem?

Problem z gg

• Autor: ekkore Data: 2008-10-28 07:31:33

dzisiaj rano gg zrobiło mi numer. Zamiast się uruchomić normalnie dostałam informację od Kasperskiego, że nie można się połączyć z serwerem o numerach (nie pamiętam ich). Czy to oznacza, że serwer gg padł, czy tylko to mój lokalny problem?
    Bo przez firewalla jest udostępniony.

I co ja mam dalej z tym robić? Odnowienie tego samego konta raczej nie będzie możliwe, bo nie mam pojęcia jakie hasło zastosowałam. A szkoda mi kontaktów.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2008-10-28 07:37:12

Moje gg dziala,wyłacz na chwile kasperskiego i wlacz gg,bo on nieraz wariuje.

• Autor: ekkore Data: 2008-10-28 07:49:51

Problem nieaktualny - samo się połączyło. Ale pierwszy raz dostałam taki komunikat, stąd wątpliwości

• Autor: renataz36 Data: 2008-10-28 09:36:01

Miałam to samo, po przyjściu do pracy (cicho szefa nie ma ) włączyłyśmy kompy i gg było czerwone. Też pojawił się jakiś dziwny komunikat o problemie połączeniu z serwerem, Myślę że to poprostu na stronie gg tkwił problem (rzadko bo rzadko ale im też się coś psiuje) :) w każdym razie koło 7.30 już wszystko ruszyło. Pozdrówka

• Autor: Glumanda Data: 2008-10-28 12:49:40

A u mnie teraz jest gg padniete... :( Wczoraj tez pojawil mi sie komunikat, ze jest problem z polaczeniem... zeby pozniej sprobowac ponownie. :( Nie ma gg .... buuuuuuuuu

Przejdź do pełnej wersji serwisu