Nie wiem kiedy ta rocznica i czy jest jeszcze czas.. ale pieknym prezentem na taka okazje jest album zdjec z calych lat malzenstwa i mozna to zrobic tak, zeby po jednej stronie byly zdjecia a po drugiej notki pisane np. przez kolejne dzieci, wnuki (jesli juz sa), krewni, znajomi.. Taka pamiatka pt. "nasze malzenstwo" albo "pierwsza 30tka" tytul mozna wymyslec jakis oryginalny. Ludzie w tym wieku juz z reguly wszystko maja, a to zdjecia w ten sposob uporzadkowane mysle, ze sa milym prezentem.
Witam ,razem z siostrą zamówiłyśmy portret ślubny oczywiście malowany ze zdjęć z 30 lat temu.Na pewno dostojni jubilaci mają wspaniałe poczucie humoru, więc przydadzą się medale własnoręcznie zrobione np medal dla super małżonka lub za ofiarność i odwagę
Przeglądałam ostatnio forum wizaż i znalazłam tam opis wykonania książki : http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112001&highlight=ksi%B1%BFka+%BFycze%F1 tu jest adres stony na forum wizaż i można poczytać o dokładnym wykonaniu, a także galerie prac. Na tej samej stronie są inne pomysły. Widziałam kurs robienie kwiatków z bibułki i piękne bukiety wykonane własnoręcznie po 20 a nwet 50 róż. Sama nie robiłam jeszcze takiej książki, nie miałam okazji, a kwiatuszki jakos mi nie wychodzą. Może tam znajdzie twoja koleżanka inspiracje do przezentu.
No niekoniecznie, ja jestem w tym wieku i taki weekend w SPA napewno bardzo by mi sie podobal. To zalezy chyba od stylu zycia i sposobu myslenia... nie wiem.... ale wiem, ze ja chetnie:)))
Na allegro można zamówić świetne karykatury, również na takie okazje, proponuje pooglądać. Wystarczy wysłać zdjęcia jubilatów a ktoś wyczaruje zabawny portret.
Moja koleżanka ma problem.Co kupić rodzicom na 30 rocznicę ślubu?Odpada wycieczka ,bo ze względów rodzinnych nie mogą wyjechać.Macie jakieś pomysły?
Nie wiem kiedy ta rocznica i czy jest jeszcze czas.. ale pieknym prezentem na taka okazje jest album zdjec z calych lat malzenstwa i mozna to zrobic tak, zeby po jednej stronie byly zdjecia a po drugiej notki pisane np. przez kolejne dzieci, wnuki (jesli juz sa), krewni, znajomi.. Taka pamiatka pt. "nasze malzenstwo" albo "pierwsza 30tka" tytul mozna wymyslec jakis oryginalny. Ludzie w tym wieku juz z reguly wszystko maja, a to zdjecia w ten sposob uporzadkowane mysle, ze sa milym prezentem.
To jest koncepcja!Rocznica w drugi dzień Swiąt,więc czas jeszcze jest.Dzięki!A może cos jeszcze?
I zatytuować "Jak przeżyliśmy wojnę trzydziestoletnią..." względnie "Nasza wojna trzydziestoletnia" ;))
p.
Można zrobić Drzewo genealogiczne .
Witam ,razem z siostrą zamówiłyśmy portret ślubny oczywiście malowany ze zdjęć z 30 lat temu.Na pewno dostojni jubilaci mają wspaniałe poczucie humoru, więc przydadzą się medale własnoręcznie zrobione np medal dla super małżonka lub za ofiarność i odwagę
wspólny obiad w fajnym miejscu, i rodzinnym gronie..
Przeglądałam ostatnio forum wizaż i znalazłam tam opis wykonania książki :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=112001&highlight=ksi%B1%BFka+%BFycze%F1 tu jest adres stony na forum wizaż i można poczytać o dokładnym wykonaniu, a także galerie prac. Na tej samej stronie są inne pomysły. Widziałam kurs robienie kwiatków z bibułki i piękne bukiety wykonane własnoręcznie po 20 a nwet 50 róż. Sama nie robiłam jeszcze takiej książki, nie miałam okazji, a kwiatuszki jakos mi nie wychodzą. Może tam znajdzie twoja koleżanka inspiracje do przezentu.
może weekend w SPA?
to chyba jednak o te 30 lat wcześniej...hahaha
No niekoniecznie, ja jestem w tym wieku i taki weekend w SPA napewno bardzo by mi sie podobal. To zalezy chyba od stylu zycia i sposobu myslenia... nie wiem.... ale wiem, ze ja chetnie:)))
Na allegro można zamówić świetne karykatury, również na takie okazje, proponuje pooglądać. Wystarczy wysłać zdjęcia jubilatów a ktoś wyczaruje zabawny portret.