Pomocy!! Wczoraj się dowiedziałam że w czwartek moje dziecko ma iść do szkoły przebrane. Pogoń po sklepach nie dała rezultatu. Nic już nie ma! Może podrzucicie kilka pomysłów na przebranie -charakteryzację dziękuję i pozdrawiam
Królewna na halloween? To chyba raczej na karnawał ^^ Jak już nic w sklepach nie ma, to może przebranie za ducha - prześcieradło, jakieś dłuuugie, materiałowo-papierowe nakrycie głowy i już xD Może i tandetne, ale przynajmniej i tanie i na czasie ^.-
Jak masz w domu czarna i czerwona szminke to wymaluj twarz jak drakula, ubierz czarne ciuchy (moze jakas czarna peleryna), wlosy postaw i polakieruj.Moja corka byla tak przebrana.Pozdrawiam.
Pomocy!!
Wczoraj się dowiedziałam że w czwartek moje dziecko ma iść do szkoły przebrane.
Pogoń po sklepach nie dała rezultatu. Nic już nie ma!
Może podrzucicie kilka pomysłów na przebranie -charakteryzację
dziękuję i pozdrawiam
a jakiej pci dziecię?
;) bo może standardowy zorro, albo po prostu królewna? jakieś w domu własne sukienki pewnie masz z przeszłości :)
Królewna na halloween? To chyba raczej na karnawał ^^ Jak już nic w sklepach nie ma, to może przebranie za ducha - prześcieradło, jakieś dłuuugie, materiałowo-papierowe nakrycie głowy i już xD Może i tandetne, ale przynajmniej i tanie i na czasie ^.-
Jak masz w domu czarna i czerwona szminke to wymaluj twarz jak drakula, ubierz czarne ciuchy (moze jakas czarna peleryna), wlosy postaw i polakieruj.Moja corka byla tak przebrana.Pozdrawiam.