Chyba nowa awantura, W słowach Petry"czarna dziura" Bea cos tam sugeruje, Wie i nie wie ... cóś smród czuję ... Wkn coś się spytała, Odpowiedzi nie dostała ... PETRO miła za takie "pisanie" Należy Ci się porządne lanie ...
Petra dzisiaj nie odpowie , bo za dużo ma na głowie Niech się Janek tak nie cieszy , awantura nie poleci, Jednym słowem draki nima , Na tym koniec mego wiersza , lecę robić obiad dla męża....
Kocham Was, uśmiałam się strasznie! Pokrótce Wam powiem, że chyba przestawiłam coś na kompie w pracy i nie umiem tego odkręcić. Mam tam ustawione wątki w kolejności alfabetycznej i nie potrafiłam odnaleźć nawet własnego postu. Postanowiłam nawet, że się nie będę denerwować i nie zajrzę tu więcej bo to trwa i trwa... Myślałam, że macie jakąś awarię . A tu... na domowym sprzęcie mam normalkę. Teraz potrzebuję mądrej rady jak to przestawić na normalkę, tj według kolejności wpisów, nie alfabetem. RATUNKU, bo nie posprzeczam się już z nikim tutaj, co gorsze nie udzielę cennych rad i nie uzyskam pomocy w chwili zwątpienia. Pozdrawiam Petra
Co się dzieje? Ktoś walnął bombą w forum? Może mnie wkońcu zbanowano, juz sama nie wiem, czy ktos tu może sie połapać?
ale o co chodzi???
Co Ci się Irenko porobiło że nie możesz się połapać?
Pozdrawiam Cię cieplutko :)
nie wiem o co ci chodzi Petra...???
Petro, bardzo proszę, napisz coś więcej na temat problemu z forum, ponieważ na razie nie mamy z Pampasem pojęcia, o co chodzi...
A ja chyba wiem o co chodzi...Ale niech autorka wątku powie sama..
Chyba nowa awantura,
W słowach Petry"czarna dziura"
Bea cos tam sugeruje,
Wie i nie wie ... cóś smród czuję ...
Wkn coś się spytała,
Odpowiedzi nie dostała ...
PETRO miła za takie "pisanie"
Należy Ci się porządne lanie ...
Janek...... źle czujesz :)
Petra dzisiaj nie odpowie , bo za dużo ma na głowie
Niech się Janek tak nie cieszy , awantura nie poleci,
Jednym słowem draki nima ,
Na tym koniec mego wiersza ,
lecę robić obiad dla męża....
nima ryma dla nima :((((((
Kocham Was, uśmiałam się strasznie! Pokrótce Wam powiem, że chyba przestawiłam coś na kompie w pracy i nie umiem tego odkręcić. Mam tam ustawione wątki w kolejności alfabetycznej i nie potrafiłam odnaleźć nawet własnego postu. Postanowiłam nawet, że się nie będę denerwować i nie zajrzę tu więcej bo to trwa i trwa... Myślałam, że macie jakąś awarię . A tu... na domowym sprzęcie mam normalkę. Teraz potrzebuję mądrej rady jak to przestawić na normalkę, tj według kolejności wpisów, nie alfabetem.
RATUNKU, bo nie posprzeczam się już z nikim tutaj, co gorsze nie udzielę cennych rad i nie uzyskam pomocy w chwili zwątpienia.
Pozdrawiam
Petra
Tusia, no popatrz, udalo się!