Gratuluje!!!!Nie chcę się chwalić ,ale mam prawko od 87 i na koncie tylko jeden malutki mandacik .Z całego serducha życzę podobnych wyników , szerokiej drogi i trzymaj się zawsze prawej.:):):)
Użytkownik olusia1 napisał w wiadomości: > Witam was kochane żarłoczki , chcę się wam pochwalić , dzis zdałam egzamin na > prawko !! jak ja się cieszę !!
Gratulacje!
Gratuluję !!
No to zdrowko! :)
Brawo za prawo!!!
Gratuluję Ci serdecznie.I nie powiem "A nie mówiłam"
Gratulacje!!!
Moje gratulacje!!!
Olusia..no to szerokiej.. drogi.. i gumowych słupów..!!pozdrawiam cię cieplutko.!!
Gratuluje!!!!
Nie chcę się chwalić ,ale mam prawko od 87 i na koncie tylko jeden malutki mandacik .Z całego serducha życzę podobnych wyników , szerokiej drogi i trzymaj się zawsze prawej.:):):)
Chwal sie ,masz powód.Tylko teraz pamietaj,że musisz jeździć,mam kilka koleżanek,które zrobiły prawko i odłożyły do szuflady.
Użytkownik olusia1 napisał w wiadomości:

> Witam was kochane żarłoczki , chcę się wam pochwalić , dzis zdałam egzamin na
> prawko !! jak ja się cieszę !!
A co upiłaś egzaminatorów?
Bahus
PS.
A na poważnie....to gratuluję
Gratulacje! szerokiej drogi zycze
gratuluje! i jestesmy dwie bo i ja dzis zdalam :):)
Podwojnie gratulacje :) dla Olusi i Miaukusi :))))
Gratuluje Wam dziewczyny,wiem ile to nerwów kosztowało.Ja mam prawko od trzech miesięcy i wiem co musiałyście przejść aby go dostać.
Gratuluję Wam obu!!!Pozdrawiam!!!
Kurcze! Już zdałaś? Tak szybko? Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gratuluję Wam i życzę szerokiej drogi :)
Wielkie gratulacje dla Was! Ja jestem niestety totalna "noga' do jazdy. Zazdraszczam pozytywnie!!!!!
dziękuję Wam za miłe słowa , teraz przede mną następny egzamin , czyli samodzielna jazda!
Gratuluje i szerokiej drogi zycze
gratuluje i zycze powodzonka w samodzielnej jezdzie
Olu gratuluję, ja właśnie zaczęłam kurs na razie 3 godzina jazdy, więc jeszcze wiele przede mną