Zacznę może od 1%...Kochani...OGROMNIE WAM DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze w bardzo dużej części to Wasza zasługa bo wpłaty z Urzędów skarbowych napłynęły chyba z całej Polski:))). Uzbierało się prawie 3 tysiące złotych:). Właśnie wysłałam sobie faktury za leczenie i za pieniążki ze zwrotu w końcu możemy jechać do szpitala spokojnie i nie muszę się zadłużać. Tak że jeden turnus w roku mam opłacony a za resztę będziemy mogli w końcu jeździć na te masaże / nastawianie miednicy/ do Rzeszowa jak tylko wrócimy ze szpitala. Cały czas mam nadzieję że uda nam się chociaż tej jednej operacji zapobiec... Ja nie wiem jak to jest,ale jakby malo było problemów dziś odebrałam wynik rezonansu magnetycznego mojego starszego syna i okazało się że ma uszodzony bark:(.. będziemy musieli jechać do szpitala w Piekarach Śląskich...może wiecie cos o tym szpitalu? /
Z Kubą wyjeżdżamy w niedzielę na 6 tygodni,ale tym razem bedę tu do Was zaglądać ponieważ w każdy chyba weekend będę mieć szkołę i będę musiała przyjeżdżać:).
To może jeszcze mała relacja ze szkoły?:)))))))))............JEST CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Właśnie dostałam pierwsze tematy prac kontrolnych z Angielskiego i Polskiego i pytania do egzaminów semestralnych iiiiiiii.........:)))i jestem przerażona!!!
Była tu jedna osoba chetna do pomocy z angielskiego:)))))))))))))....??????????? nie pamietam kto, ale przeszukam całe forum i znajdę;)...a może się odezwie teraz ta osoba?:))))))))))pliiiiiiiiiiisssssss.. A chodzi mi o to żeby osoba ta:)) sprawdziła moje odpowiedzi. Jest 20 pytań, na 13 już mogę odpowiedzieć ,a reszty jeszcze nie braliśmy,więc to jeszcze za około dwa tygodnie. Ja podesłałabym zeskanowaną moją pracę do sprawdzenia zanim oddam. :))) ...to kto uczy Angielskiego?:)))))
....no i kochani ....wiecie ze będę Was gnębić znowu o ten 1 %:))))))))))?.....wiecie?
Grazynko trzymam za Was kciuki bardzo, bardzo mocno! Na pewno wszystko będzie dobrze bo nie ma innego wyjścia! Szkołą sie nie przejmuj, poradzisz sobie bo jesteś zdolniacha a z angielskim coś podziałamy . Buziaki
Zacznę może od 1%...Kochani...OGROMNIE WAM DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wiem ze w bardzo dużej części to Wasza zasługa bo wpłaty z Urzędów skarbowych napłynęły chyba z całej Polski:))).
Uzbierało się prawie 3 tysiące złotych:). Właśnie wysłałam sobie faktury za leczenie i za pieniążki ze zwrotu w końcu możemy jechać do szpitala spokojnie i nie muszę się zadłużać. Tak że jeden turnus w roku mam opłacony a za resztę będziemy mogli w końcu jeździć na te masaże / nastawianie miednicy/ do Rzeszowa jak tylko wrócimy ze szpitala. Cały czas mam nadzieję że uda nam się chociaż tej jednej operacji zapobiec...
Ja nie wiem jak to jest,ale jakby malo było problemów dziś odebrałam wynik rezonansu magnetycznego mojego starszego syna i okazało się że ma uszodzony bark:(.. będziemy musieli jechać do szpitala w Piekarach Śląskich...może wiecie cos o tym szpitalu? /
Z Kubą wyjeżdżamy w niedzielę na 6 tygodni,ale tym razem bedę tu do Was zaglądać ponieważ w każdy chyba weekend będę mieć szkołę i będę musiała przyjeżdżać:).
To może jeszcze mała relacja ze szkoły?:)))))))))............JEST CUDNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Właśnie dostałam pierwsze tematy prac kontrolnych z Angielskiego i Polskiego i pytania do egzaminów semestralnych iiiiiiii.........:)))i jestem przerażona!!!
Była tu jedna osoba chetna do pomocy z angielskiego:)))))))))))))....??????????? nie pamietam kto, ale przeszukam całe forum i znajdę;)...a może się odezwie teraz ta osoba?:))))))))))pliiiiiiiiiiisssssss.. A chodzi mi o to żeby osoba ta:)) sprawdziła moje odpowiedzi. Jest 20 pytań, na 13 już mogę odpowiedzieć ,a reszty jeszcze nie braliśmy,więc to jeszcze za około dwa tygodnie. Ja podesłałabym zeskanowaną moją pracę do sprawdzenia zanim oddam. :))) ...to kto uczy Angielskiego?:)))))
....no i kochani ....wiecie ze będę Was gnębić znowu o ten 1 %:))))))))))?.....wiecie?
Pozdrawiam Wszystkich baaaardzo serdecznie
Grazynko trzymam za Was kciuki bardzo, bardzo mocno! Na pewno wszystko będzie dobrze bo nie ma innego wyjścia! Szkołą sie nie przejmuj, poradzisz sobie bo jesteś zdolniacha a z angielskim coś podziałamy . Buziaki
ojj podziałamy