Forum

Kuchenne porady

Jakie sałatki robicie na święta?

• Autor: paloma2805 Data: 2008-10-29 23:00:42

Mam pytanko do Was kochani WŻ'etowi manniacy:)

A mianowicie jakie sałatki proponujecie na nadchodzący weekend?

Ja na pewno zrobię gyrosa:) bo dobra i w ostatnich czasach bardzo popularna.. Myślałam też o takiej zwykłej domowej wielowarzywnej..

Co takiego naprawdę dobrego możecie polecić? Przepisów jest b dużo i powiem szczerze że zgłupiałam!

• Autor: anay Data: 2008-10-29 23:37:40

cmentarz cmentarz i po świętach.
    szkoda czasu na robienie sałatek :D
    lepiej poleżeć bykiem.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2008-10-30 00:28:40

U mnie nie bedzie salatek,tylko pomidory z cebula i mozarella,Bedzie za to surowka z kiszonej kapusty,z racji tego ze w sobote beda na obiad pstragi ktore kupilam dzisiaj w markecie,znow trafilam na promocje swiezutkich ! w niedziele bedzie mizeria, udka z warzywami wg Glumandy.

• Autor: teresa55 Data: 2008-10-30 08:36:36

U mnie w sobotę Beef  Strogonow / wg mojego przepisu /z bagietką , w niedzielę rosól z makaronem i pieczony kurczak oraz mizeria.
    Z sałatek przygotuje pyszną - chińską 2 / wg Anek D /, poza tym pieczeń nadziewaną pieczarkami i marchewką z mięsa mielonego / wg Anek D/, podam ja na zimno, bo spodziewam sie gosci. No i upieke mój sernik kalinowski. No i mam juz ugotowany  mój bigos .

• Autor: paloma2805 Data: 2008-10-30 16:58:02

Powiem szczerze, że u mnie święta bez sałatek i to nie święta:) Ot taka tradycja, bo zjeżdza się rodzinka i będą chcieli się na pewno pogościć i pojeść.

• Autor: kasiak73 Data: 2008-10-30 19:26:58

Ja robię po raz pierwszy taką sałatke wielkiezarcie.com/przepis11249.html

Mam nadzieje że będzie nam smakować.

Przejdź do pełnej wersji serwisu