Moj syn mial dzisiaj ostatni dzien praktyki w przedszkolu.Na pozegnanie zrobilam dla dzieciaczkow duszki (dzisiaj jest Haloween).Zrobily prawdziwa furore wsrod przedszkolakow.Do wykonania duszkow wykorzystalam przepisy 1) Kremu do karpatki wg Nutelli - do wypelnienia 2) Ciasteczka swiateczne wg.Wkn - do wykonania podstawy duszka 3) pomyslu na wygiecie wafelkow ktora wyczytalam na forum ale nie pamietam autora. Wszystkim "zamieszanym" serdecznie dziekuje za inspiracje ktora wywolala podobno wiele usmiechu na dzieciecach buzkach. Serdecznie pozdrawiam Przepraszam ze zdjecia maja taka "niewyjsciowa" scenerie ale robila je moja 10 letnia corka:)
Wpisz je ,prosze w przepisy...w przyszlym roku znowu Ktoś będzie szukał przepisów na Halloween...Pewnie trzeba by je opatrzyć słowem wyjściowym Halloween, inaczej trudno będzie je znaleźć.
Moj syn mial dzisiaj ostatni dzien praktyki w przedszkolu.Na pozegnanie zrobilam dla dzieciaczkow duszki (dzisiaj jest Haloween).Zrobily prawdziwa furore wsrod przedszkolakow.Do wykonania duszkow wykorzystalam przepisy
1) Kremu do karpatki wg Nutelli - do wypelnienia
2) Ciasteczka swiateczne wg.Wkn - do wykonania podstawy duszka
3) pomyslu na wygiecie wafelkow ktora wyczytalam na forum ale nie pamietam autora.
Wszystkim "zamieszanym" serdecznie dziekuje za inspiracje ktora wywolala podobno wiele usmiechu na dzieciecach buzkach.
Serdecznie pozdrawiam
Przepraszam ze zdjecia maja taka "niewyjsciowa" scenerie ale robila je moja 10 letnia corka:)
Śliczne duszki :)bardzo mi się podabają.
Wyglądają i pewno smakują wyśmienicie.Załapie się na jedno ciacho?
fajne ciasteczka, niezły pomysł :)
śliczne są te duszki:) Gratuluję pomysłu
Fajniste duszki ! Nie miałabym nic przeciwko temu, by mnie jutro, do porannaj kawy, takie "postraszyły" :)))
Wpisz je ,prosze w przepisy...w przyszlym roku znowu Ktoś będzie szukał przepisów na Halloween...Pewnie trzeba by je opatrzyć słowem wyjściowym Halloween, inaczej trudno będzie je znaleźć.
Rewelacyjny pomysł!!!!
Swietny pomysł , a wykonanie jeszcze lepsze:)