Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Tchibo

• Autor: Maddalena Data: 2008-10-31 18:26:04

a propos reklamy Tchibo latajacej po moim ekranie. Szczerze polecam te produkty, dobrej jakosci i ceny przyzwoite. Widze, ze wreszcie sa w Polsce i juz nawet identyczny asortyment, co w Niemczech. Wczesniej widzialam, ze z opoznieniem mieliscie to, co u nas juz bylo.
    Tchibo w Niemczech, po przereformowaniu sie z kawy na tekstylia, wyposazenie do domu i kawe, bije rekordy w rankingach sprzedazy detalicznej. I zasluzenie!
    Nikt mi za tego posta nie zaplacil:) Polecam, bo na to zasluguja:)

• Autor: till Data: 2008-10-31 18:30:10

Do kawy Tchibo nie mam specjalnego nabożeństwa, ale te niekawowe produkty faktycznie cieszą oczy.

• Autor: Maddalena Data: 2008-10-31 18:39:41

sypane i instatnt nie sa za specjalne, to fakt. ´Po zakupie ekspresu ciesnieniowego ze srodkow prezentowo-slubnych robie rozpoznanie rynku i spotkalo mnie mile zaskoczenie. Caffe Crema Delizioso od Tchibo smakuje mi rownie dobrze jak Crema od Lavazzy czy Segafredo. Jest za to tansza, co prawda tylko 2 Euro na kilogramie, ale przy ilosciach wypijanych w moim domu, jest to jakas oszczednosc:)

• Autor: nika1979 Data: 2008-10-31 19:49:45

Nawet nie wiedziałam że Tchibo produkuje coś jeszcze oprucz kawy a tu...zaskoczenie.

• Autor: Aleksandra1973 Data: 2008-10-31 23:55:14

Moja szwagierka ma nawet katalog z ktorego zamawia,przysylaja jej do domu,co jakis czas ,chyba co 2 lub 3 miesiace nowy.Pozatym w sklepach takich jak Rewe,Real,Toom Markt i kilka innych,przynajmniej tutaj w niemczech ,sa stoiska z produktami Tchibo.Ja mam szklana patere na tort obrotowa z Tchibo z ,ktorej jestem zadowolona.Fajne tez maja rzeczy tekstylne.

• Autor: Baśka Data: 2008-11-01 12:19:55

Oglądam często koszulki i sportowe ubranka Tchibo,są świetnej jakości...niestety oni produkują tylko dla wysokich osób...wszystkie bluzeczki zakrywają mi siedzenie...

• Autor: Kinka Data: 2008-11-01 13:26:04

A ja kupiłam SUPER bryczesy( spodnie do jazdy konnej) za grosze ok 70zl, w sklepie jezdzieckim za bryczesy podobnej jakosci zaplacilabym ok 200. :) tanio i poządnie

Przejdź do pełnej wersji serwisu