A najlepiej maszyna Bahusa.Boję się jak cholera.Dziś w nocy o 3 wyjeżdżam autem do Katowic na lotnisko,noga mnie boli i to w dodatku prawa.Nigdy sama po nocach nie jechałam a więc proszę o pozytywne fluidy i co tam tylko macie w nad stanie.Potem lecę samolotem na Wyspy.Tak ,że kochani trzymajcie kciuki.Jak dolecę szczęśliwie zamelduję się jutro po południu. Spokojnego i ostrożnego weekendu Wam życzę.
Alicjo trzymam kciuki za całą Twoją podróż. Pamiętaj,że nogę, w czasie długiej podróży i podrózy samolotem najlepiej mieć nie obutą.Zdejmij obuwie i dużo ruszaj w kostce,w miarę możliwości trzymaj ją troszke wyżej. Acha i obuwie raczej wygodne ,niż bardzo modne ,albo powiąż jedno z drugim Wszystkiego najlepszego ze ślubnym życzę Basia
A najlepiej maszyna Bahusa.Boję się jak cholera.Dziś w nocy o 3 wyjeżdżam autem do Katowic na lotnisko,noga mnie boli i to w dodatku prawa.Nigdy sama po nocach nie jechałam a więc proszę o pozytywne fluidy i co tam tylko macie w nad stanie.Potem lecę samolotem na Wyspy.Tak ,że kochani trzymajcie kciuki.Jak dolecę szczęśliwie zamelduję się jutro po południu.
Spokojnego i ostrożnego weekendu Wam życzę.
Szczęśliwej drogi!Trzymam kciuki,żeby wszystko poszło jak z płatka.
Jestem z Tobą duchem i ciałem:)
Trzymam kciuki Alu. Będzie dobrze, nie martw się.
Trzymam mocno....
Myśl tylko pozytywnie a wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za szczęśliwy lot. Pozdrawiam.
pamietaj, spiesz sie powoli i trzymaj sie prawej strony:)
powodzenia :)
trzymam kciuki :)
Kochana życzę szerokości i przyczepności będzie dobrze daj znać jak dojedziesz buziaczki :)
Alicjo trzymam kciuki za całą Twoją podróż.
Pamiętaj,że nogę, w czasie długiej podróży i podrózy samolotem najlepiej mieć nie obutą.Zdejmij obuwie i dużo ruszaj w kostce,w miarę możliwości trzymaj ją troszke wyżej.
Acha i obuwie raczej wygodne ,niż bardzo modne ,albo powiąż jedno z drugim
Wszystkiego najlepszego ze ślubnym życzę
Basia
Alicja, mam nadzieję, że noga już nie boli i tylko dlatego, że mąż Cię mocno przytula nie masz czasu na skrobnięcie do nas
Czekamy na wieści. Pozdrawiam.
Alu,odezwij się.Jak poszło?