Wkn, Pampasie, Anay... to, co znajduję wchodząc na starą, poczciwą stronę nie przestaje mnie zadziwiać...wyższa szkoła jazdy... Z przyjemnością czytam, oglądam i czuję się...hmmmm... komfortowo w tak ładnym i dopracowanym miejscu. Dziękuję!
Mi również ta strona się podoba! Wchodzę tutaj codziennie chociaż na kilka minut.Chciałabym żywiej uczestniczyć w życiu Żarłoków,ale na razie mam straszne problemy z neostradą...co chwilę mnie rozłącza
Till, na początek dziekuję Tobie, że pomyślałaś o otworzeniu tego wątku. Już od jakiegos czasu szata graficzna bardzo miło mnie zaskakuje. A dziś przykuły uwagę te płomienie świec. Zrobiło się tak jakoś...przytulnie i ...wyjatkowo(?) Jednym słowem (bo słów mi brak) - dziękuję
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości: > Till, na początek dziekuję Tobie, że pomyślałaś o otworzeniu tego wątku. Już > od jakiegos czasu szata graficzna bardzo miło mnie zaskakuje. A dziś przykuły > uwagę te płomienie świec. Zrobiło się tak jakoś...przytulnie i ...wyjatkowo(?) > Jednym słowem (bo słów mi brak) - dziękuję
Dołaczam się do wczesniejszych opinni,ja zwiedzałam rózne str.kulinarne, ale tylko ta mnie nie denerwuje mnogością reklam itp..Wręcz przeciwnie ,w jakims stopniu moge powiedziec, że jestem od niej uzależniona. Pozdrawiam wszystkich.
Rzeczywiście za kazdym "wejściem" czuję się oczekiwana . Jak u kogoś bliskiego, kto bardzo sie stara żebyśmy dobrze się u niego czuli, żeby było miło , przyjemnie i pięknie .Wielkie dzięki.
Ha, a ja teraz dopiero zauwazylam zmiane,:) Pieknie, zadusznie i cieplo tutaj,,,pozdrowienia dla wymienionych za nowa szate i dla wszystkich WZ-towcow!
to, co znajduję wchodząc na starą, poczciwą stronę nie przestaje mnie zadziwiać...wyższa szkoła jazdy...
Z przyjemnością czytam, oglądam i czuję się...hmmmm... komfortowo w tak ładnym i dopracowanym miejscu.
Dziękuję!
Ja też bardzo dziękuję,stronka jest piękna:)szata graficzna zmieniana do każdego święta.Pozdrawiam
dla takiej społeczności projektowanie i rysowanie to czysta przyjemność. :)
cieszę się, ze się podoba.
Podoba, podoba się bardzo !!!!
Dlatego ( między innymi) tu jestem.
Mi również ta strona się podoba! Wchodzę tutaj codziennie chociaż na kilka minut.Chciałabym żywiej uczestniczyć w życiu Żarłoków,ale na razie mam straszne problemy z neostradą...co chwilę mnie rozłącza
jest naprawde piekna! Dziekuje wszystkim tworcom!
Wchodząc na tę stronę czuję się tak jakbym wchodziła w odwiedziny do domu bliskiej mi osoby,Pozdrawiam serdecznie:)
Till, na początek dziekuję Tobie, że pomyślałaś o otworzeniu tego wątku. Już od jakiegos czasu szata graficzna bardzo miło mnie zaskakuje. A dziś przykuły uwagę te płomienie świec. Zrobiło się tak jakoś...przytulnie i ...wyjatkowo(?) Jednym słowem (bo słów mi brak) - dziękuję
Ja też, tylko dzisiaj mi słów brakuje, więc podpinam się- Iza
Użytkownik smakosia napisał w wiadomości:
i również dziękuję
> Till, na początek dziekuję Tobie, że pomyślałaś o otworzeniu tego wątku. Już
> od jakiegos czasu szata graficzna bardzo miło mnie zaskakuje. A dziś przykuły
> uwagę te płomienie świec. Zrobiło się tak jakoś...przytulnie i ...wyjatkowo(?)
> Jednym słowem (bo słów mi brak) - dziękuję
oj przytulnie ;))
Faktycznie bardzo ładnie.
Jestem zalogowana na kilku stronach kulinarnych ale tylko tutaj czuje sie ,, jak w domu,,
Dołaczam się do wczesniejszych opinni,ja zwiedzałam rózne str.kulinarne, ale tylko ta mnie nie denerwuje mnogością reklam itp..Wręcz przeciwnie ,w jakims stopniu moge powiedziec, że jestem od niej uzależniona. Pozdrawiam wszystkich.
i ja i ja i ja tez :)
Pięknie tu tak, że ech...:)
Klimat i przychylność ta sama ale otoczenie bardziej wytworne.
Dbałość gospodarzy o każdy detal zobowiązuje...:)
Ha, a ja teraz dopiero zauwazylam zmiane,:) Pieknie, zadusznie i cieplo tutaj,,,pozdrowienia dla wymienionych za nowa szate i dla wszystkich WZ-towcow!
Mi również bardzo się podoba! Zaglądam tu codziennie i obserwuję pozytywne zmiany. Również dziękuję !