Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Rano wstajemy - Kawe pijemy /lot nr10/

• Autor: Bodek Data: 2008-11-05 10:37:23

Witam w naszej kawiarence,
    napij sie z nami, nie wazne co wyladuje ci w rece :):):)
    imprezki wiedzmy w nocy czasami maja,
    wazne ze po sobie posprzataja:)
    myszka o imieniu koralik pilnuje kawiarenki.
    zjada wszystko co dostanie z reki :):):):)
    wiec wpisujcie sie ludziska,
    co by was tu ciagnelo jak do mrowiska :):):)

• Autor: Shanna Data: 2008-11-05 10:55:07

a ja siupne sobie z herbatka i czyms lekkim do przegryzienia bo w moim stanie inaczej juz nie mozna;) mam nadzieje ze u was pogoda ladna, bo u mnie choc chlodno to slonecznie.
    milego dznia wszystkim;)))

• Autor: Shanna Data: 2008-11-05 12:49:31

nic zlego mi nie jest. Po prostu "chodze we dwojke" i musze uwazac na to co jem ;)

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-05 18:57:20

Dorotko to gratuluje. I uważaj na siebie:)

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-05 11:06:34

To ja też wpadłam na chwilkę do Was.Wkurzona i zła jestem bo nic nie załatwiłam. A już myślałam że będę mieć to za sobą.

• Autor: Mama Rozyczki Data: 2008-11-05 11:25:47

Witam wszystkich:) u mnie mglisto:( wypilam herbatke z cytryna,do tego szarlotka sypana Wkn,przegladam przepisy i zastanawiam jak zrobic udka troche inaczej niz tradycyjne,mam jeszcze do nich pieczarki,wazne jednak ze ..........humorek dopisuje:) czego zycze wszystkim.

• Autor: irena57 Data: 2008-11-05 12:16:34

Ja również życzę wszystkim miłego dnia!Właśnie gotuję obiadek \zupa brokułowa -krem z grzankami\i nic więcej bo moje dzieci ją uwielbiają:)   Pogoda u nas jesienna ale nie pada ,więc póżniej pójdę na cmentarz, posprzątam co niepotrzebne i jak wrócę wypiję herbatkę z pigwą ,kawy niestety już nie mogę pić ,więc ją piję tylko z gośćmi:))

• Autor: lajan Data: 2008-11-05 12:48:23

Rano wstajemy - kawę pijemy.
    Takie jest hasło i My to wiemy.
    Codziennie z samego ranka,
    każdy się miota, gdzie szklanka?
    Kawę, herbatę gdzie postawiłem?
    Już wieczorem zmęczony byłem.
    Tak miło, jak tutaj zaglądamy.
    Jest ktoś? To sobie pogadamy.
    Koralika nakarmić też należy,
    miłe zwierzątko, na serwetce leży.
    Dzisiaj nowy lot wszyscy zaczynamy
    i widzę, że już tu narzekamy.
    Agulek, małego ząbka się wystraszyłaś?
    Jeszcze u dentysty z nim nie byłaś?
    Zobacz jak inni się dzisiaj uśmiechają,
    choć kłopoty z pogodą mają.
    Teraz spokojnie sobie zaczekamy,

przyjdą dziewczyny to czadu damy.

• Autor: Bodek Data: 2008-11-05 12:53:38

:) no juz myslalem ze nie wpiszesz:)

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-05 19:05:40

Lajanku ja u dentysty byłam tylko dentystka mnie nie przyjęła bo zdjęcia nie miałam. Chciałam sobie fotkę zęba pstryknąć ale awaria od 3 dni i wysłali mnie do innego a tam pani mi mówi że dzisiaj nie robią zdjęć bo coś tam się spierniczyło. Wściekłą wróciłam do domu. Poczekam aż w Krakowie wszystkie rendgeny będą działały:).A i ten mój ząbek wcale nie taki malutki ;)))
    Lajan wiersz świetni .
    Pozdrawiam Wszystkich serdecznie.

• Autor: anay Data: 2008-11-05 12:42:20

;) Bodek przyznaj się.... ty oprócz kawy, to jeszcze rano coś jarasz...

• Autor: Bodek Data: 2008-11-05 12:53:12

nie pijam kawy tylko herbatke :) no i papieroska :)

• Autor: frotka74 Data: 2008-11-05 12:43:38

Witajcie :)Tak w  telegraficznym skrócie: czeka nas przeprowadzka ,bo wnusio właścicielki mieszkania wrócił zAnglii i biedactwo potrzebuje lokum. Mam więc mnóstwo pakowania , w weekend się chyba wyniesiemy nie wiem jeszcze dokąd , zastanawiamy się ...Pozdrawiam ...Nie wiem kiedy zajrzę

• Autor: megi65 Data: 2008-11-05 12:44:58

Podjadam Brownie wypieku mego Meżula... a w domciu bograczem pachnie .. ! Kawusia juz dawno wypita . ! Miłego juz popłudnia dla wszystkich !

• Autor: Baśka Data: 2008-11-05 13:07:43

Juz południe a ja dopiero pierwszą kawę piję.
    Po wykładzie-(dobrostan,stres,depresja) poszłam do pasmanterii...jakie tam cuda można kupić,a ile pieniędzy zostawić,przekonałam się dzisiaj.Poszłam po sznureczek do nowo wyszytego worka na orzechy i kawałek szerokiej czerwonej taśmy a wróciłam z kanwą i zestawami do wyszywania.Po powrocie zastałam w domu niespodziankę;córka przysłała mi paczuszkę z kanwą,zestawami do wyszywania.Zwłaszcza jeden jest śliczny,zaraz po niedzieli zacznę go wyszywać.U mnie już zaczął się okres anielski ,mikołajowy itp i będzie trwał aż do Świąt.
     Miłego popołudnia...i nie przekarmcie Koralika ...te szarlotki,ciasteczka...

• Autor: alicja37 Data: 2008-11-05 13:16:39

Shanna moje gratulacje!!!!!
    Frotka trzymam kciuki.......będzie dobrze!
    Ja dzisiaj z popołudniową kawcią ,za oknami mglisto,szaro i ponuro.Ludzie tu już poszaleli,jak sie przejdzie główną ulicą wszędzie wiszą świąteczne ozdoby,choinki oświetlone przy latarniach,girlandy porozwieszane i na drzewach oświetlenia.
    Teraz troszkę pobuszuję po WŻ-cie,obiadek zrobię na 16.Mam czas.
    Fajnej środy Wam życzę.

• Autor: Bodek Data: 2008-11-05 17:29:29

dzien wolny:)
    gotuje kolacje zonie a wieczorkiem siup do kina nanowego 007 :):):):):)
    teraz relaks na WZ i buszowanie na naszej klasie :)
    milego wieczorku zycze:)

• Autor: Zofked Data: 2008-11-05 17:46:57

Witam wszystkich bardzo serdecznie  już prawie wieczór a my mamy następną okazję do imprezki. Gratuluję Shanna, że będziesz miała dzidziusia. A Wy miłe panie i mili panowie wznieście toast za zdrowie maleństwa. Dziecku sie nie odmawia. Fakt, że nie mam kiełbaski i szyneczki swojskiej, ale został salcesonik i kaszaneczka. Przyjmuję zamówienia, kto na gorąco, kto na zimno. Zaraz pójdę do piwniczki po grzybki marynowane i ktos jeszcze może czegoś dorzuci. Najgorsze tylko, że mam wiśnówkę, ale może ktoś ma coś bardziej wytrawnego. Czekam na przyłączenie się do biesiadowania.

• Autor: Bodek Data: 2008-11-05 18:02:49

wiedzialem!!! jak co dzien jest okazja do imprezki!!!!
    he wystarczy wejsc na forum z zyczeniami i juz jest okazja :D:D:D:D:D:D
    imprezowicze:) hehehe
    ja siupne w piatek :) jak smakosia tak i moja bratowa sie spodziewa:) w piatek bede nastepnym wujkiem :) gabriela :):):):) ale sie opije z bratem :) hehehe
    milego imprezowania :)

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-05 18:15:02

Witam wszystkich z popołudniową zieloną. Dziękuję Ci bardzo Lajanie za życzenia i piękny wiersz. Dziękuję również Edycie Jurek i Bodkowi za życzenia. Cieszę się, że impreza się podobała.
    Frotko trzymam mocno kciuki za to żebyście znaleźli nowe, lepsze mieszkanko.
    Agulek74 jak tam po wizycie u dentysty??
    Shanna moje najserdeczniejsze gratulacje!!!
    A ja się męczę już cały tydzien na nowym punkcie. Mam nadzieję, że to już niedługo bo jestem pomału coraz bardziej wykończona. Pozdrawiam wszystkich

• Autor: lajan Data: 2008-11-05 18:21:22

Witajcie, dzisiaj nie siadam z wami. Rano poczytam co tu nabrojono ale idę spać, muszę odespać wczorajszy dzień. Shanna gratuluję.

• Autor: Zofked Data: 2008-11-05 18:43:08

I ja niestety mimo, że namówiłam Was na imprezkę nie przyjdę, bo przyszli do mnie niespodziewani goście. Wszystko zostawiam proszę się częstować a rano zbiorę półmiski. Do usłyszenia na porannej kawie.

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-05 19:28:24

Mysha szkoda gadać. Normalnie pół dnia wściekła chodziłam i na siebie i na dentystów i na pracowników RTG. Dobrze że już mi złość przeszła i teraz mogę sobie z Wami posiedzieć i wypić co nieco ;)

• Autor: mysha2006 Data: 2008-11-05 19:41:12

Rozumiem Cię. Ja też muszę iść niedługo na RTG kręgosłupa żeby moja lekarka mogła mi wystawić skierowanie na rehabilitacje. I stwierdziłam, że pójdę prywatnie na to RTG, zapłacę to przynajmniej nie będę musiała stać 2 razy w kolejce do mojej pani doktór.

• Autor: Agulek74 Data: 2008-11-05 19:46:08

Właśnie też sobie dzisiaj postanowiłam że pójdę prywatnie i przynajmniej mi wszystko zrobi za jednym zamachem .
    Już nawet zadzwoniłam do koleżanki żeby mi dała namiary na fajnego chirurga.

Przejdź do pełnej wersji serwisu