Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Nocleg w Krakowie-PILNE

• Autor: handzik Data: 2008-11-05 12:28:19

Szukam w miare taniego noclegu w Krakowie,najlpeiej gdzieś blisko ul.Armii Krajowej.
    Pomóżcie.Jadę aż spod Poznania z dzieckiem 3,5 letnim niepełnosprawnym do ortopedy i koniecznie musimy sie tam zatrzymac.

• Autor: megi65 Data: 2008-11-05 12:42:52

Wpisz w wuszukiwarke ..- Noclegi Kraków - . wybierzesz sobie sama jaki wam odpowiada i mapka ciebie tez naprowadzi .. Powodzenia !

• Autor: bea39 Data: 2008-11-05 12:54:43

http://www.hotele-polskie.pl/krakow/hotel_studencki_piast/ godny polecenia. Przed samym Hotelem jest przystanek 102 którą dojedziesz do Armi Krajowej. Jesli skontaktujesz się ze mna gg może coś wymyslimy bliżej

• Autor: bea39 Data: 2008-11-05 13:39:52

http://meteor.turystyka.pl/krakowiak-krakow,krakow.html masz jeszcze to, i poprawiam błąd, Hotel Piast jest na rogu Piastowskiej i Armii Krajowej :)

• Autor: Chohlik Data: 2008-11-05 13:33:54

Słońce przepraszam że pytam ,ale czemu jedziesz do Krakowa do ortopedy mając w Poznaniu super ortopedów ?Sama mam dziecko z PMD i l ecze  w Poznaniu

• Autor: lucka33 Data: 2008-11-05 15:19:27

Moze handzik wybiera sie do najlepszego specjalisty w dziedzinie ortopedi do dr Miklaszewskiego ? Ja sama w Chorzowie mam super specjalistow w tej dziedzinie tylko wlasnie jeden , doktor zrobil operacje mojej corce , bo inni twierdzili ze nie mozna .

• Autor: handzik Data: 2008-11-05 17:22:59

Dziekuje,juz udało mi sie zarezerwować nocleg w Hotelu Piast.

Co do ortopedy to jedziemy do Krakowa do dr.Miklaszewskiego.Do tej pory leczyłam Kube w Poznaniu u Jóźwiaka,miał nawet Kube operować ale po trzech miesiacach czekania na tydzien przed operacja odmówił nam.Naradzil sie z anestezjologiem i odmówili.Kuba ma wade serca jedna z cieższych HLHS( czyli niedorozwój lewej komory) i chyba dlatego Jóxwiak stchórzył...I dlatego jedziemy do Krakowa...Dr.Miklaszewski operuje w Prokocimiu wiec jeżeli sie podejmie operacji Kuby to tam operuują też taką wadę serca jak ma Kuba wiec w razie komplikacji bedzie w dobrych rękach..
    Do Krakowa mamy strasznie daleko,ale co zrobic jak tu w Poznaniu mimo iz są też super specjalisci boja sie dziecka "problemowego"?

• Autor: crisen Data: 2008-11-05 19:26:07

Powodzenia !!!! Wierzę, że spełnią się Twoje oczekiwania. Życzę zdrówka Twojemu Kubusiowi.

• Autor: bea39 Data: 2008-11-05 20:45:40

gdybyś potrzebowała pomocy na miejscu daj znać :).Trzymam kciuki za Kubę i za Ciebie

• Autor: Chohlik Data: 2008-11-06 13:16:56

Powodzenia Wam życzę ,pozdrawiam cieplutko i uściski dla Kubusia,mam nadzieje że wszystko pójdzie po Twojej myśli.Życzę WAm dużo zdrowia.Buziaczki.pa.

• Autor: henn Data: 2011-08-30 21:14:47

Handzik, widze, że dawno pisałaś ten post, bardzo proszę napisz jak się ma Kubuś czy miał operację i jak się czuje. Moja synowa urodziła tydzień temu synka z HLHS i czeka na operację w Krakowie, strasznie to wszyscy przeżywamy 

• Autor: Dorota zza plota Data: 2008-11-06 18:28:09

trzymam kciuki bardzo mocno!

Przejdź do pełnej wersji serwisu