Szukam w miare taniego noclegu w Krakowie,najlpeiej gdzieś blisko ul.Armii Krajowej. Pomóżcie.Jadę aż spod Poznania z dzieckiem 3,5 letnim niepełnosprawnym do ortopedy i koniecznie musimy sie tam zatrzymac.
Moze handzik wybiera sie do najlepszego specjalisty w dziedzinie ortopedi do dr Miklaszewskiego ? Ja sama w Chorzowie mam super specjalistow w tej dziedzinie tylko wlasnie jeden , doktor zrobil operacje mojej corce , bo inni twierdzili ze nie mozna .
Dziekuje,juz udało mi sie zarezerwować nocleg w Hotelu Piast.
Co do ortopedy to jedziemy do Krakowa do dr.Miklaszewskiego.Do tej pory leczyłam Kube w Poznaniu u Jóźwiaka,miał nawet Kube operować ale po trzech miesiacach czekania na tydzien przed operacja odmówił nam.Naradzil sie z anestezjologiem i odmówili.Kuba ma wade serca jedna z cieższych HLHS( czyli niedorozwój lewej komory) i chyba dlatego Jóxwiak stchórzył...I dlatego jedziemy do Krakowa...Dr.Miklaszewski operuje w Prokocimiu wiec jeżeli sie podejmie operacji Kuby to tam operuują też taką wadę serca jak ma Kuba wiec w razie komplikacji bedzie w dobrych rękach.. Do Krakowa mamy strasznie daleko,ale co zrobic jak tu w Poznaniu mimo iz są też super specjalisci boja sie dziecka "problemowego"?
Handzik, widze, że dawno pisałaś ten post, bardzo proszę napisz jak się ma Kubuś czy miał operację i jak się czuje. Moja synowa urodziła tydzień temu synka z HLHS i czeka na operację w Krakowie, strasznie to wszyscy przeżywamy
Szukam w miare taniego noclegu w Krakowie,najlpeiej gdzieś blisko ul.Armii Krajowej.
Pomóżcie.Jadę aż spod Poznania z dzieckiem 3,5 letnim niepełnosprawnym do ortopedy i koniecznie musimy sie tam zatrzymac.
Wpisz w wuszukiwarke ..- Noclegi Kraków - . wybierzesz sobie sama jaki wam odpowiada i mapka ciebie tez naprowadzi .. Powodzenia !
http://meteor.turystyka.pl/krakowiak-krakow,krakow.html masz jeszcze to, i poprawiam błąd, Hotel Piast jest na rogu Piastowskiej i Armii Krajowej :)
Słońce przepraszam że pytam ,ale czemu jedziesz do Krakowa do ortopedy mając w Poznaniu super ortopedów ?Sama mam dziecko z PMD i l ecze w Poznaniu
Moze handzik wybiera sie do najlepszego specjalisty w dziedzinie ortopedi do dr Miklaszewskiego ? Ja sama w Chorzowie mam super specjalistow w tej dziedzinie tylko wlasnie jeden , doktor zrobil operacje mojej corce , bo inni twierdzili ze nie mozna .
Dziekuje,juz udało mi sie zarezerwować nocleg w Hotelu Piast.
Co do ortopedy to jedziemy do Krakowa do dr.Miklaszewskiego.Do tej pory leczyłam Kube w Poznaniu u Jóźwiaka,miał nawet Kube operować ale po trzech miesiacach czekania na tydzien przed operacja odmówił nam.Naradzil sie z anestezjologiem i odmówili.Kuba ma wade serca jedna z cieższych HLHS( czyli niedorozwój lewej komory) i chyba dlatego Jóxwiak stchórzył...I dlatego jedziemy do Krakowa...Dr.Miklaszewski operuje w Prokocimiu wiec jeżeli sie podejmie operacji Kuby to tam operuują też taką wadę serca jak ma Kuba wiec w razie komplikacji bedzie w dobrych rękach..
Do Krakowa mamy strasznie daleko,ale co zrobic jak tu w Poznaniu mimo iz są też super specjalisci boja sie dziecka "problemowego"?
Powodzenia !!!! Wierzę, że spełnią się Twoje oczekiwania. Życzę zdrówka Twojemu Kubusiowi.
gdybyś potrzebowała pomocy na miejscu daj znać :).Trzymam kciuki za Kubę i za Ciebie
Powodzenia Wam życzę ,pozdrawiam cieplutko i uściski dla Kubusia,mam nadzieje że wszystko pójdzie po Twojej myśli.Życzę WAm dużo zdrowia.Buziaczki.pa.
Handzik, widze, że dawno pisałaś ten post, bardzo proszę napisz jak się ma Kubuś czy miał operację i jak się czuje. Moja synowa urodziła tydzień temu synka z HLHS i czeka na operację w Krakowie, strasznie to wszyscy przeżywamy
trzymam kciuki bardzo mocno!