Nic nie szkodzi spróbować, to niesamowite..... ale prawdziwe. Ten kto go zrobi jest na tyle ciekawy, że podejmie to wyzwanie, a ja się mogę założyć, że będziecie próbować powtarzać to ćwiczenie co najmniej kilkanaście razy, żeby się przekonać czy jesteście w stanie zmienić bieg swojej prawej stopy. Ale nie będziecie umieli!!! Spróbujcie
1.No dobra, siedzicie przy biurku, unieście prawa stopę z podłogi róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara. 2.W trakcie robienia tych kółek prawą stopą narysujcie w powietrzu prawa ręką cyfrę 3. Wasza stopa zmieni kierunek ! 4. Mówiłam....i nic nie możecie na to poradzić.....
5. Wyślijcie tą wiadomość do swoich znajomych.... też nie będą wierzyli, ale będą mieli dużo frajdy ze spróbowania...
Użytkownik chmurki napisał w wiadomości: > 1.No dobra, siedzicie przy biurku, > unieście prawa stopę z podłogi róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek > zegara. 2.W trakcie robienia tych kółek prawą stopą narysujcie w powietrzu > prawa ręką cyfrę 3. Wasza stopa zmieni kierunek !
Kiedy poruszałam całą nogą, to nic się nie zmieniło ,ale kiedy robiłam kółka tylko stopą to rzeczywiście nie moglam robić już kółek:)Fajny test. Czy to znaczy,że moja stopa jest nieinteligenna ,też coś tak podejrzewałam, nie raz chciałam gdzie indziej iść a trafiałam w inne miejsca ,nie mówiąc o chodzeniu na tzw.skróty :))
U mnie sie nic nie zmieniło... heheheh krece stopą w kierunku zegara i taki trójki w powietrzu machan ,ze hej ,, ! Chora jestem . neurologicznie niewydolna , ?
Nic nie szkodzi spróbować, to niesamowite..... ale prawdziwe. Ten kto go zrobi jest na tyle ciekawy, że podejmie to wyzwanie, a ja się mogę założyć, że będziecie próbować powtarzać to ćwiczenie co najmniej kilkanaście razy, żeby się przekonać czy jesteście w stanie zmienić bieg swojej prawej stopy. Ale nie będziecie umieli!!! Spróbujcie
1.No dobra, siedzicie przy biurku, unieście prawa stopę z podłogi róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara.
2.W trakcie robienia tych kółek prawą stopą narysujcie w powietrzu prawa ręką cyfrę 3. Wasza stopa zmieni kierunek !
4. Mówiłam....i nic nie możecie na to poradzić.....
5. Wyślijcie tą wiadomość do swoich znajomych.... też nie będą
wierzyli, ale będą mieli dużo frajdy ze spróbowania...
6. Pamiętajcie: noga w kierunku wskazówek zegara!
Użytkownik chmurki napisał w wiadomości:

> 1.No dobra, siedzicie przy biurku,
> unieście prawa stopę z podłogi róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek
> zegara. 2.W trakcie robienia tych kółek prawą stopą narysujcie w powietrzu
> prawa ręką cyfrę 3. Wasza stopa zmieni kierunek !
Faktycznie
Ja rysowałam normalnie od góry i też mi nie zmieniło :(
moja stopa nie zmieniła kierunku
,co to znaczy?
Kiedy poruszałam całą nogą, to nic się nie zmieniło ,ale kiedy robiłam kółka tylko stopą to rzeczywiście nie moglam robić już kółek:)Fajny test. Czy to znaczy,że moja stopa jest nieinteligenna ,też coś tak podejrzewałam, nie raz chciałam gdzie indziej iść a trafiałam w inne miejsca ,nie mówiąc o chodzeniu na tzw.skróty :))
Czy w tym teście nie powinna być 6?
na 100% powinna być 6. Przy 3 nic mi sie nie zmieniło. Ale przy 6 nie można zapanować nad swoją stopą. Sprawdźcie :)
u mnie daiala na 3 i na 6 , mam wyjątkowo durną prawą stope
na pewno:) przy trójce wszystko w porządku:) ale przy szóstce ..masakra ;))))
Ja znalazłam w necie wersję z 3 tylko trzeba pisać 3 od dołu do góry ale jak z 6 działa to ćwiczmy z 6. Pozdrawiam
Tu generalnie chodzi o to, żeby kręcić w przeciwne strony. Tego się nie da zrobić z powodów neurologicznych. Już tak jesteśmy zbudowani.
U mnie sie nic nie zmieniło... heheheh krece stopą w kierunku zegara i taki trójki w powietrzu machan ,ze hej ,, ! Chora jestem . neurologicznie niewydolna , ?
Mnie się nie zmieniło:(
Na mnie to też działa. Rysuje w powietrzu i trójki i szóstki i nic.
Nie będę próbować...wolę życ w przeświadczeniu,że jestem normalna
U mnie sie nic nie zmienilo:)Basiu ale sie usmialam :)))