Znalazłam to forum dawno temu i oczywiście korzystałam z przepisów, ale dopiero niedawno załozyłam konto. Jeszcze nie odważyłam się na dodanie przepisu, bo wydaje mi się, że już wszystko jest, ale o zgrozo dałam parę komentarzy! A teraz czas aby się po prostu z Wami wszystkimi przywitać i serdecznie pogratulować i podziękować za Wielkie Żarcie! Uważam, że ze wszystkich portali kulinarnych WŻ jest najlepsze. A zatem witam wszystkich.
Oj dziewczyno, jesteś lepsza ode mnie ....aż mi wstyd, bo ja jestem na portalu WŻ-tu ponad rok (od 20 października 2007 roku), ale długo nie wchodziłam na forum, i nie przedstawiałam się ani nie przywotałam z nikim. A teraz już wstyd jest wchodzić i witać się, skoro tyle przez ten czas się wydarzyło, były tez i zgrzyty.... Więc witam Cię....
Znalazłam to forum dawno temu i oczywiście korzystałam z przepisów, ale dopiero niedawno załozyłam konto. Jeszcze nie odważyłam się na dodanie przepisu, bo wydaje mi się, że już wszystko jest, ale o zgrozo dałam parę komentarzy! A teraz czas aby się po prostu z Wami wszystkimi przywitać i serdecznie pogratulować i podziękować za Wielkie Żarcie! Uważam, że ze wszystkich portali kulinarnych WŻ jest najlepsze. A zatem witam wszystkich.
Witam serdecznie! Masz rację WŻ to mistrzostwo pod każdym względem.Pozdrawiam.
WITAJ!dodawaj to czego jeszcze nie znają zarłoki!
Oj dziewczyno, jesteś lepsza ode mnie ....aż mi wstyd, bo ja jestem na portalu WŻ-tu ponad rok (od 20 października 2007 roku), ale długo nie wchodziłam na forum, i nie przedstawiałam się ani nie przywotałam z nikim. A teraz już wstyd jest wchodzić i witać się, skoro tyle przez ten czas się wydarzyło, były tez i zgrzyty....
Więc witam Cię....
Witaj!!!
Witaj !!!
Gotuj z nam smacznie.
Witaj..afera..piecz i gotuj razem z nami żarłokami...!!

Ania.!
Witaj wsrod zarlokow!!
witaj i baw sie dobrze ;)
Witaj!!!