Hmm... Mam pytanie... Czy pojawiła się nowa opcja - zobaczenie przez użytkownika, czy jego przepisy znajdują się w ulubionych? A może ona jest tam od dłuższego czasu, tylko ja przeoczyłam? Proszę mnie uświadomić, bo wchodzę w swój profil (pomijam fakt, że otrzymałam nowy koment od usera z ADHD, ale stosunkowo miły ^^), najeżdżam kursorem na jakiś tam przepis i widzę nową opcję - 'W ulubionych'... To jak to z tym jest? Z góry dziękuję za doinformowanie ^^
Nie tylko w ulubionych tak jest ale w moich przepisach rowniez. Super ze powiedzialas o tym bo ja nie mialam pojecia a to bardzo fajna rzecz! Pozdrawiam
Nie chcę specjalnie nowego wątku zakładać, więc napiszę w swoim starym, bo porządek musi być ^^ Przed chwilą wchodzę na swój profil, żeby sprawdzić, czy mam jakiś nowy komentarzyk, albo coś, no i widzę, że jest kolejna fajna sprawa. Mam oczywiście na myśli 'Artykuły użytkownika' - można sobie zobaczyć, co się napisało ^^ Hehe, dzięki, moderatorze(y)
hej, albo mam awarię, albo nie potrafię sie odnaleźć. Wcześniej najeżdżając myszką na przepis wyświetlał mi się taki prostokącik, w którym były informacje dotyczące ilości komentarzy, autora przepisu oraz liczba dodanego przepisu do ulubionych, czy to nadal istnieje?, bo ja tego nie mam.Z góry dziękuje za odpowiedź.
A wcześniej takie coś miałaś???, bo ja miałam to okienko tylko teraz od 2 dni mi się nie pojawia przy przepisie. Nie musiałaś wchodzić w przepis żeby wiedzieć autora, liczbę komentarzy i liczbę w ulubionych (tzn. ile osób wzięło Twój przepis do ulubionych).
Hmm... Mam pytanie... Czy pojawiła się nowa opcja - zobaczenie przez użytkownika, czy jego przepisy znajdują się w ulubionych? A może ona jest tam od dłuższego czasu, tylko ja przeoczyłam? Proszę mnie uświadomić, bo wchodzę w swój profil (pomijam fakt, że otrzymałam nowy koment od usera z ADHD, ale stosunkowo miły ^^), najeżdżam kursorem na jakiś tam przepis i widzę nową opcję - 'W ulubionych'... To jak to z tym jest? Z góry dziękuję za doinformowanie ^^
Nie tylko w ulubionych tak jest ale w moich przepisach rowniez. Super ze powiedzialas o tym bo ja nie mialam pojecia a to bardzo fajna rzecz! Pozdrawiam
była godzina 13 jak to się pojawiło! moderatorom!
gdyby nie Wy pewnie bym nie zwrocila uwagi. Fajna sprawa ;)
:D fane fane.
Pojawiła się taka drobnostka
Niby drobnostka....ale serdeczne dzięki za to...Pozdrawiam
Dzięki Pampasie,teraz widzę że moje przepisy cieszą sie popularnością:)bo dużo osób ma je w ulubionych.
Nie chcę Cię martwić, ale te popularne są w ulubionych u 1000 lub więcej osób.
świetna sprawa , dziękuję ślicznie "olimpie" :))
WOW!!!! Ale fajne bawitko :))) Dzieki Pampasie ;)
Ale fajnie, gdyby nie Ty to pewnie bym tego nie zauważyła:)) Dzięki:)
hej, albo mam awarię, albo nie potrafię sie odnaleźć. Wcześniej najeżdżając myszką na przepis wyświetlał mi się taki prostokącik, w którym były informacje dotyczące ilości komentarzy, autora przepisu oraz liczba dodanego przepisu do ulubionych, czy to nadal istnieje?, bo ja tego nie mam.Z góry dziękuje za odpowiedź.
U mnie cały czas są te informacje.
albo jakaś ciemna jestem albo nie wiem co:(
u mnie nic się sie wyswietla, żadne okienka,autor przepisu, cyferki itp
A wcześniej takie coś miałaś???, bo ja miałam to okienko tylko teraz od 2 dni mi się nie pojawia przy przepisie. Nie musiałaś wchodzić w przepis żeby wiedzieć autora, liczbę komentarzy i liczbę w ulubionych (tzn. ile osób wzięło Twój przepis do ulubionych).
tak, przedtem wszystko miałam, ale od niedzieli..chyba..
nici:(
mam IE 8
Tak jest chyba tylko w IE, bo mam w pracy i też mi się nic nie wyświetla. Sprawdzałam w domu gdzie mam Mozzillę i wszystko jest ok.
Dzięki,
jak wróci luby to sprawdzę u niego, na operze.
zainstalowałam sobie u siebie operę, bo lubego doczekac się nie mogę.. i w operze właśnie mam to okienko.
W IE miałam je juz baaaaadzo dawno temu:).
Natomiast wielkość trzcionki w operze mnie przeraża..- malizna:),
ale pewnie "gdzieś" można to zmienić, poszperam więc..:)
Też przestało mi się to okienko pojawiać :-(