Forum

Rozmowy wolne i frywolne

a było tak fajnie

• Autor: olusia1 Data: 2008-11-06 17:42:25

w środę 29 pazdziernika , zdalam prawo jazdy , dziś dzwoniłam do wydziału komunikacji i się okazuje , ze na liście ktora przysłali do WK zostałam skreślona , z powodu jakiegoś braku( podpis, kasa....), zaraz zadzwoniłam do Word-u , ale nikt nie odbierał , pojechałam , okazało się , ze dziś i jutro nieczynne , czyli nie dowiem się co tam jest nie tak , denerwuję się strasznie , bo w nastepnym tyg mialabym juz prawko do odbioru a tak:( smutno mi jak nie wiem co , chyba nie warto się cieszyc tak szybko , dopiero jak się ma plastik w ręku:(

• Autor: Wkn Data: 2008-11-06 18:07:16

Ale zdałaś! To jest najważniejsze. Takich pomyłek niestety jest w Polsce więcej niż przypuszczamy, sama parokrotnie padłam ich ofiarą, uch jak ja wtedy byłam zła - szczególnie że za niektóre nie swoje pomyłki urzędowe przyszło mi w dodatku płacić. Ot, zycie...
    A więc, głowa do góry.

• Autor: olusia1 Data: 2008-11-06 21:44:29

Użytkownik Wkn napisał w wiadomości:
    > Ale zdałaś! To jest najważniejsze. Takich pomyłek niestety jest w Polsce
    > więcej niż przypuszczamy, sama parokrotnie padłam ich ofiarą, uch jak ja wtedy
    > byłam zła - szczególnie że za niektóre nie swoje pomyłki urzędowe przyszło mi
    > w dodatku płacić. Ot, zycie...A więc, głowa do góry.
    tak mysle , bo ja poszlam sie zapisac na egzamin praktyczny i taki zapłaciłam czyli 112 zl , nie było juz do 12 listopada terminu(do tego dnia mialam wazna teorię ) , więc zapisałam się na teorię na 19 listopada , pani w okienku kazala mi przyjezdzac się pytac o terminy do tego 12 listopada , więc pojechałam i się udalo , musialam zrezygnowac pisemnie z tego egzaminu teoretycznego , ale czy z rezygnacji nie pobieraja czesci pieniązków i teraz im brakuje jakas kwota??

• Autor: Dorotaxx Data: 2008-11-06 18:12:05

nie martw sie olusiu, na pewno wszystko sie wyjasni . zadzwonisz w przyszłym tygodniu  i dowiesz sie wszystkiego, pewnie to tylko jakaś pomyłka a jesli nie to doniesiesz papier albo kase i po kłopocie

• Autor: Patrycja0 Data: 2008-11-06 21:51:20

Olusiu, ja też tak myślę jak Dorotaxx - pewnie zaszło jakieś nieporozumienie i wszystko się wkrótce wyjaśni na Twoją korzyść:) Życzę powodzenia. Główka do góry!!!

• Autor: pandora Data: 2008-11-07 21:13:35

Trochę nie w temacie - u Was to jest WORD, a u nas MORD...(małopolska).
     Nic się nie martw, co się odwlecze, to nie uciecze
    p
    PS A jedno z moich  powiedzonek CIESZ SIĘ POWOLI - tutaj jak ulał.

• Autor: olusia1 Data: 2008-11-08 18:02:10

do poniedziałku musze czekac ...:( jakoś dam radę hehe , bo już bym pojezdzila , a potem jeszcze pewnie z 2 tyg czekania na prawko .

Przejdź do pełnej wersji serwisu