Dzisiaj walka Andrzeja Gołoty z amerykaninem Rayem Austinem jak myślicie jaki będzie jej wynik? ja obstawiam Andrzeja myślę że amerykanina powali na dechy a jeżeli tak będzie to 20 grudnia zmierzy się z Nikołajem Wałujewem. tu dopiero będzie trudny orzech do zgryzienia ale myślę że i i z nim da sobie rade
Nie powiem, żebym przepadal za Gołotą, za jego pamiętnehaniebne faule ale ta ucieczka z ringu nie była ucieczką, a była protestem(!). Szkoda tylko, że nasi bardzo dociekliwi i sprawiedliwi dziennikarze nie zadali sobie trudu podania prawdy o tamtym zajściu.
Kiedyś tak, nawet bardzo teraz nie ma już rodzimych zawodników, w klubach nie ma zawodników -wychowanków zaczynających w tych klubach. Teraz jest tylko kasa, kupowanie zawodników, który klub ma więcej forsy ten jest na górze tabeli.
Janek święta prawda to co napisałeś.To nasi włodarze zniszczyli rodzimy żużel. Ta jak myślałam już po Gołocie. Szkoda ale to było do przewidzenia. Przed walką już był wystrazony . Nie pisałam aby nie zapeszać . Niestety
Użytkownik Janek napisał w wiadomości: > Nie gniewaj się ale masz zaniżony gust, sama ciekawość na sex z taką > maszynką już jest zboczeniem. Ponoć o gustach się nie dyskutuje.Ja preferuję stosunki damsko-męskie,ale nie mam nic przeciwko związkom homoseksualnym.Pisząc o "wcześniaku"kogoś uraziłam?Ciebie?Sorry!
Dowcipem swoim Gołotę powaliłabyś ... uważaj lepiej na przyszłość. Przeczytaj dokładnie co napisałaś (nie co myślałaś)w swiom poście i co ja napisałem odnosząc sią do jego treści, łącznie z gifkiem.
... uważaj lepiej na przyszłość...Co to ma być?!Sugestia,żeby się nie wychylać i myśleć jak większość?Pytania retoryczne typu"dziś pytanie-jutro odpowiedź",wiosenne porządki i pieczenie kartofli?!A może masochistyczne inklinacje na niwie merytorycznej?!
Manius,powiem Ci ze dla mnie boks to zaden sport:) wala sie po gebach i na co tu patrzec ? jazda figurowa,skoki narciarskie ,pilka nozna tak ! ale boks odpada.
Podejrzewam, że zeszmacił się ... dla pieniędzy i teraz gra tylko podstawki dla tych którzy mają wygrać. Swoją drogą, nigdy nie był dla mnie sportowcem. Zwykły mięśniak. Jako technik bokserski też nic nie reprezentuje/reprezentował sobą w ringu.
Dzisiaj walka Andrzeja Gołoty z amerykaninem Rayem Austinem jak myślicie jaki będzie jej wynik?
ja obstawiam Andrzeja myślę że amerykanina powali na dechy a jeżeli tak będzie to 20 grudnia zmierzy się z Nikołajem Wałujewem.
tu dopiero będzie trudny orzech do zgryzienia ale myślę że i i z nim da sobie rade
Zeby znów nie uciekł z ringu. W każdym razie też chciałabym aby wygrał. Czekam na transmisję.
Nie powiem, żebym przepadal za Gołotą, za jego pamiętne haniebne faule ale ta ucieczka z ringu nie była ucieczką, a była protestem(!).
Szkoda tylko, że nasi bardzo dociekliwi i sprawiedliwi dziennikarze nie zadali sobie trudu podania prawdy o tamtym zajściu.
Prawdopodobnie wygra Gołota w 4-5 rundzie, jeśli walka będzie dłuższa to moze być nieciekawa: klincze, przepychania.
A czy ktoś z Was interesuje się żużlem???
Janek święta prawda to co napisałeś.To nasi włodarze zniszczyli rodzimy żużel. Ta jak myślałam już po Gołocie. Szkoda ale to było do przewidzenia. Przed walką już był wystrazony . Nie pisałam aby nie zapeszać . Niestety
No i po ... złudzeniach.
pech czy strach po pierwszym ciosie ?
strasznie się wnerwilem
I uż po "ptokach" zerwanie mięśnia w lewej ręce i po walce, po zwycięstwie ... i już nacieszyliśmy się...
3 minuty. to lepiej niż ostatnim razem. brawo andrzej.
3 minuty?Jestem bardzo ciekawa czy takim wcześniakiem jest też w łóżku
Nie gniewaj się ale masz zaniżony gust, sama ciekawość na sex z taką maszynką już jest zboczeniem.
Użytkownik Janek napisał w wiadomości:
> Nie gniewaj się ale masz zaniżony gust, sama ciekawość na sex z taką
> maszynką już jest zboczeniem.
Ponoć o gustach się nie dyskutuje.Ja preferuję stosunki damsko-męskie,ale nie mam nic przeciwko związkom homoseksualnym.Pisząc o "wcześniaku"kogoś uraziłam?Ciebie?Sorry!
Dowcipem swoim Gołotę powaliłabyś ... uważaj lepiej na przyszłość.
Przeczytaj dokładnie co napisałaś (nie co myślałaś)w swiom poście i co ja napisałem odnosząc sią do jego treści, łącznie z gifkiem.
... uważaj lepiej na przyszłość...Co to ma być?!Sugestia,żeby się nie wychylać i myśleć jak większość?Pytania retoryczne typu"dziś pytanie-jutro odpowiedź",wiosenne porządki i pieczenie kartofli?!A może masochistyczne inklinacje na niwie merytorycznej?!
Udajesz czy nie zrozumiałas , dotyczy to naszego dialogu. Nie lubię kiepskich (ciężkich) dowcipów, to wszystko.Potrafię też być dowcipny.
Manius,powiem Ci ze dla mnie boks to zaden sport:) wala sie po gebach i na co tu patrzec ? jazda figurowa,skoki narciarskie ,pilka nozna tak ! ale boks odpada.
A może zerwanie mięśnia to tylko pretekst.W 4 sekundzie zapoznał się już z deskami..To go wystraszyło i dobrze bo dostał by manto.
Nie znam sie na boksie, bo tez nie przepadam za mordobiciem, ale podoba mi sie Twoj post :)))) Slowem Golota wyszedl na cieniaka:)))